Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 12 August 2022 - 14587
A treia editie a concursului de matematica "Gr. Herinean'.

Sambata, 14 mai 2011,  s-a desfasurat, la Sc. Gen. "Gr. Herinean’ Galatii-Bistritei, a treia editie a concursului de matematica "Gr. Herinean’’ in memoria profesorului Grigore Herinean, care si-a desfasurat activitatea de dascal la aceasta scoala intre anii 1968-1994.

De aceasta data au participat 80 de elevi, clasele IV-VIII, de la scoli gimnaziale din judet: Sieu-Magherus, Dipsa, Galatii-Bistritei, Teaca, Rebrisoara, Mariselu si "Avram Iancu’’ Bistrita.

Pe langa cartile primite prin bunavointa d-lui prof. Rusu Vasile, de la Sc. Gen. Rebrisoara, elevii au fost recompensati si cu sume de bani semnificative din partea sponsorilor Bistrita. 24, Brutaria Gama, S.C. Paulaner SRL, Elcom International, Awa Design, S.C. Paulaner Impex S.R.L., S.C. Denes S.R.L, Primaria  Galatii-Bistritei, sponsori care au raspuns solicitarilor d-lui dir. prof. Selejan vasile si ec. Vermesan Vasile.

 

Coordonator proiecte si programe educative,

Prof. Marica Mirela Corina.

0 comentarii2436 vizualizări14 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0