Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Micii biologi.

Concursul interactiv judetean "Micii biologi" si-a desfasurat a XVII-a editie la Scoala Generala Nr. 1 Bistrita. A devenit o traditie ca la inceputul lunii iunie copii din intreg judetul sa se intalneasca in una din scolile bistritene cu ocazia Zilei Mediului, pentru a marca acest eveniment in mod ECO. Anul acesta   scoala noastra a primit 74 de elevi de la 18 scoli din judet, elevi de clasele a V-a si a VI-a, care au format echipe. Ficare dintre ele au avut de rezolvat un chestionar de 10 intrebari, dupa care copiii au transmis mesaje Eco prin desene foarte inspirate pe asfaltul din curtea scolii. De asemenea copiii si-au prezentat mascotele si costumele ECO, transmitand si verbal mesajul lor pentru o lume mai buna, mai curata, mai ECO!

Multumiri tuturor celor implicati: elevi si profesori si ii asiguram ca a fost o mare bucurie sa ii primim  in scoala noastra!

 

Prof. Dana Moraru, Scoala Generala Nr. 1 Bistrita.

0 comentarii3339 vizualizări04 iunie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0