Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Proiect educational - "Muzeul vine la tine".

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud anunta reluarea proiectului educational "Muzeul vina la tine’’pana la finele anului 2019. Continuam, excelenta colaborarea pe care o avem cu diferite scoli si cadre didactice de pe cuprinsul judetului Bistrita-Nasaud, in incercarea de a aborda cat mai practic activitatile de pedagogie muzeala, prin deplasare in teritoriu a specialistilor muzeului, la unitatile de invatamant ale judetului nostru.

Vom raspunde solicitarilor venite din partea reprezentantilor institutiilor de invatamant abordand o gama cat mai variata de teme cu continut istoric si arheologic, adaptate diferitelor categorii de varsta, sub forma unor prezentari sau excursii tematice intr-o formula cat mai atractiva.

Toate aceste activitati sunt GRATUITE, iar acolo unde logistica scolilor nu dispune de aparatura tehnica necesara, Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud o va pune la dispozitie.

Pentru aceasta Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud invita profesorii si invatatorii interesati sa ne contacteze pe adresa de email a institutiei: complexmuzealbn@yahoo.com, pagina de Facebook: https://www.facebook.com/complexmuzeal.bistritanasaud, sau telefonic la 0263/211063 si 0740018928 (arheolog Radu Zagreanu).

Speram sa atragem interesul si unitatilor de invatamant cu care inca nu am stabilit contacte!

 

 Impreuna putem sa descoperim trecutul, sa ne cunoastem mai bine si sa legam prietenii durabile!

 

                       Manager,

                 Alexandru Gavrilas                                                                    

0 comentarii3129 vizualizări08 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0