Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Constatari finale - Elev de clasa a VI-a, batut de alti doi elevi mai mari.

In 09.06.2011, orele 12:04 politistii au fost sesizati prin 112 de Corneliu P. din Bistrita, elev in clasa a VI-a despre faptul ca, fiind pe str. Pescarilor din Bistrita,  a fost lovit de catre alti doi elevi.

In urma verificarilor efectuate de Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita - Nasaud in colaborare cu Inspetoratul Judetean de Politie , au fost identificati suspectii ca fiind Marian T. de 16 ani, elev in clasa a X-a si  Ciprian B. de 14 ani, elev in clasa a VIII-a, din Bistrita, restul martorilor fiind audiati.

Baiatul a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud, stabilindu-se urmatorul diagnostic: traumatism facial prin lovire si dislocare maxilar superior. Acesta nu a fost internat in spital, fiind recomandat un consult de specialitate in cadrul Policlinicii Bistrita.

Fata de susnumitii se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, urmand ca in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale sa se stabileasca  incadrarea juridica a faptei.

 

    Biroul de presa

  ISJ Bistrita-Nasaud

  E-mail: birouldepresa@isjbn.ro 

  Telefon: 0263 - 213.529 (int. 120)

 

 

 

0 comentarii6286 vizualizări10 iunie 2011




rss 2.0
rss 2.0