Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
TALENTE DE NAZRAVANI .

La Scoala Gimnaziala Sieu-Magherus a inceput demararea mini-proiectului "Talente de  nazdravani" coordonat de prof. inv. primar Nalat Aurora. Acest proiect are ca scop principal dezvoltarea competentelor si abilitatilor practice ale elevilor, a relatiilor de cooperare , colaborare, socializare, comunicare inter-relationare umana, prin crearea unor ateliere de creatie.

            Mini-proiectul "Talente de nazdravani" avand codul BN/106557/A6/7/074 este unul din proiectele pe care Scoala Gimnaziala Sieu-Magherus a castigat finantarea din cadrul marelui proiect POCU.

            Mini-proiectul are ca obiective formarea abilitatilor antreprenoriale, stimularea tolerantei fata de persoanele cu nevoi speciale sau apartinand grupurilor defavorizate, dezvoltarea aptitudinilor artistice si stimularea creativitatii. Acest mini-proiect se desfasoara  pe durata a 5 luni, incepand cu luna februarie si finalizandu-se in luna iunie.

            Elevii implicati, directorul scolii - prof. Marcela Turcu, profesori, parintii si reprezentantul primariei au fost consultati si implicati in procesul de concepere a mini-proiectului, fiind invitati sa participle la actiune de popularizare a activitatii.

            Am asteptat cu nerabdare primavara pentru a trezi nazdravanii din hibernare, si sa ne reunim in cadrul atelierelor propuse in cadrl mini-proiectului. Copiii vor avea ca tema in primul atelier confectionarea de obiecte specific ale primaverii, iar in al doilea atelier vor realiza obiecte specific sarbatorilor pascale. Toate materialele necesare realizarii cerintelor sunt asigurate din bugetul mini-proiectului din care fac parte aceste ateliere. Atelierele sunt activitati in cadrul carora toti elevii invata sa lucreze si sa evalueze obiectiv, iar acest efort este rasplatit prin realizarea unei expozitii si a unui concurs interdisciplinar in care elevii vor primi diplome si premii.

 

                    Prof. inv. primar Nalat Aurora.

0 comentarii3227 vizualizări18 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0