Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Campanie de promovare a ofertei educationale din licee si scoli profesionale "Stiu ce aleg!"

Incepand din 1 iunie, Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud a lansat  "Stiu ce aleg" - campania de promovare a ofertei educationale din liceele si scolile profesionale. Pe site-ul http://edubn.ro/ se regasesc prezentarile tuturor liceelor si scolilor profesionale din judetul Bistrita-Nasaud.

 Astfel, inspectoratul scolar vine in intampinarea absolventilor claselor a VIII-a care se pregatesc de admiterea la liceu. "Apreciez oportunitatea acestei campanii in contextul in care mobilitatea elevilor este redusa, iar decizia lor este mai dificila decat in conditii obisnuite. Este important ca oferta educationala sa ajunga la toti absolventii claselor a VIII-a, iar acestia, alaturi de profesorii diriginti si parinti sa aleaga constient din oferta pe care le-o punem la dispozitie. Cu siguranta formatul digital va facilita contactul elevilor cu liceele si scolile profesionale din judet, astfel incat fiecare sa aleaga ceea ce i se potriveste si sa continue scoala", a declarat Mihai Muresan, inspectorul scolar general.

 Materialele au fost elaborate de consilierii educativi din fiecare unitate de invatamant, coordonati de inspectorul pentru educatie permanenta, iar conceptul digital apartine echipei Esentza Robotics de la Colegiul National "Petru Rares" Beclean.

 

Biroul de presa

Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud

 

 

0 comentarii2989 vizualizări02 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0