Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
58,4% rata de promovare a concursului national de titularizare. (inainte de contestatii)

Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obtinute de cadrele didactice care au sustinut proba scrisa din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din invatamantul preuniversitar - sesiunea 2020 (inainte de inregistrarea contestatiilor).

  • Procentul notelor peste 7 (sapte) obtinute de candidatii din judetul Bistrita-Nasaud care au sustinut proba scrisa este de 58,4%.
  • 1 candidat a obtinut nota 10 la disciplina Limba si literatura romana, pedagogia prescolara si metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii, iar 269 de candidati au obtinut note intre 7 si 9,99.
  • La proba scrisa din cadrul concursului national pentru ocuparea posturilor didactice din invatamantul preuniversitar s-au prezentat 461 candidati din totalul de 571 de candidati inscrisi.
  • 2 candidati au fost eliminati pentru frauda sau tentativa de frauda si nu vor fi repartizati pe posturi didactice in anul scolar 2020-2021.

Contestatiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor scolare judetene sau transmise prin mijloace electronice in zilele de 4 august, dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21:00, respectiv 5 august, pana la ora 12:00. Rezultatele finale se afiseaza la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul mentionat anterior, in data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina la proba scrisa minimum nota 7 (sapte), iar pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidatilor pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioada nedeterminata, in ordinea descrescatoare a notelor obtinute la proba scrisa, se realizeaza in sedinte publice sau on-line, organizate de catre inspectoratele scolare in intervalul 12 - 14 august.

Detalii suplimentare sunt disponibile in dosarul de presa atasat.

 

 

Biroul de presa

Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii2793 vizualizări04 august 2020
rss 2.0
rss 2.0