Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Informare privind prezenta la prima proba scrisa din cadrul Evaluari Nationale (2021).

In 22 iunie, s-a desfasurat prima proba scrisa din cadrul Evaluarii Nationale a absolventilor de clasa a VIII-a (Limba si literatura romana) - sesiunea 2021. Au fost prezenti 1943 candidati. Nu s-au prezentat la examen 88 de candidati, reprezentand un procent de 4,52%.

 Niciun elev nu a fost eliminat pentru frauda sau tentativa de frauda.

 Subiectul si baremul de corectare pentru proba de Limba si literatura romana au fost publicate de catre Centrul National de Politici si Evaluare in educatie, pe site-ul subiecte edu.ro, la ora 15,00.

 

Urmatoarea proba scrisa (Matematica) va avea loc joi, 24 iunie, iar ultima proba (Limba si literatura materna) va fi sustinuta vineri, 25 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale in limba materna.

 

Primele rezultate vor fi afisate marti, 29 iunie, pina la ora 14:00 (in centrele de examen).

 

Comunicarea rezultatelor obtinute se face anonimizat, atat in centrele de examen, cat si pe site-ul evaluare.edu.ro, respectandu-se Regulamentul general privind protectia datelor personale, Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care inlocuiesc numele si prenumele candidatilor si care au fost distribuite candidatilor, pe baza de semnatura de primire, la prima proba sustinuta.

 

Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 4 iulie.

 

 

 

 

Biroul de presa

Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud

0 comentarii3241 vizualizări23 iunie 2021
rss 2.0
rss 2.0