Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
EXPOZITIE CU MESAJUL NONVIOLENTA!

Ziua de 2 octombrie marcheaza Ziua Internationala a Nonviolentei, data stabilita de Organizatia Natiunilor Unite. Aceasta zi reprezinta un bun prilej pentru politisti de a "instiga", prin diverse manifestari, la toleranta, intelegere si armonie. Tinerii raman o categorie prioritara, o categorie pentru care politistii adapteaza constant mesajul preventiv si pentru care sunt organizate activitati in contextul varstei si preocuparilor lor.

 

In acest context, elevii clasei a XI-a B a Liceului de Arte Corneliu Baba, sub coordonarea doamnei profesor Iulia Burlac, au fost incurajati de politistii de la Compartimentul de Analiza si Prevenirea Criminalitatii sa creeze mesaje preventiv-educative pe tema nonviolentei.

 

Astazi, 1 octombrie, in curtea liceului a fost organizata o expozitie cu lucrarile realizate, iar autorii lor, le-au expus colegilor tehnica folosita, cat si esenta mesajului. La eveniment au fost prezenti atat profesori, cat si politistii Biroului pentru Siguranta Scolara care i-au asigurat de tot sprijinul lor. Totodata, politistii de la Prevenirea Criminalitatii le-au rasplatit implicarea prin acordarea unor diplome de multumire.

 

In perioada urmatoare, creatiile elevilor vor fi expuse in mai multe scoli din Bistrita pentru a inspira un numar cat mai mare de elevi.

 

Le multumim, inca o data, atat elevilor, cat si profesorilor, pentru sprijin si implicare!

 

 

 

0 comentarii2989 vizualizări01 octombrie 2021
rss 2.0
rss 2.0