Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Toamna la gradinita .

Prescolarii gradinitei P.P Strumfii au celebrat pe parcursul lunii Noiembrie o serie de ateliere de toamna alaturi de parinti in care au demonstrat cat sunt de creativi, cat de bine stiu utiliza toate materialele puse la dispozitie de catre doamnele educatoare si cat de frumos pot lucra in echipa alaturi de dragii lor colegi. Activitatile au fost un adevarat succes si bucuria atat de pe fetele parintilor cat si a copiilor sta drept marturie. Va invitam sa cititi despre fiecare activitate in parte si sa vizualizati minunatele fotografii ale copiilor care si-au luat ramas-bun de la toamna cea colorata.

Primul zambet, primele cuvinte, primii pasi ai copilului tau sunt lucruri pe care niciun parinte nu le poate uita, toate acestea li se intiparesc atat de bine in memorie si cu toate ca anii trec cu repezeala, acele amintiri raman la fel de vii si de frumoase in mintea parintilor. Pentru grupa Strumfilor isteti ziua de 25 Noiembrie a reprezentat un nou inceput de drum deoarece acestia au avut prima lor activitate colectiva alaturi de parintii si colegii lor dragi. Aceasta activitate speciala a marcat sfarsitul anotimpului toamna iar cei mici au lucrat impreuna cu parintii in cadrul unor ateliere unde au realizat diverse si multicolore tablouri de toamna. Activitatea a fost astfel una extrem de reusita deoarece cei mici au realizat copacul de toamna dupa forma manutei lor si au aratat cat sunt de creativi prin modul in care l-au decorat, dupa cum puteti observa din fotografiile de mai jos. Le multumim parintilor pentru ca au raspuns atat de prompt la invitatia noastra, cadrelor grupei care au pregatit aceasta activitate deosebita si promitem ca acesta este doar inceputul unui lung si minunat drum al Strumfilor nostri isteti deoarece va pregatim multe alte surprize cat mai colorate!

Ce poate fi mai frumos decat timpul de calitate petrecut alaturi de copilul tau creand amintiri de neuitat? La aceasta intrebare au raspuns in data de 24 Noiembrie parintii grupei Strumfilor cocheti, care au luat parte la un atelier de toamna deosebit, in cadrul caruia prescolarii au demonstrat cat sunt ei de creativi si cat de bine stiu lucra in echipa. Frumoasa activitate a inceput cu cateva cantecele specifice acestui anotimp, in romana si in engleza, urmand ca mai apoi cei mici sa realizeze o rama-foto pentru o fotografie speciala de familie. Acestia si-au decorat creatiile cu mult sclipici, frunze multicolore si alte diferite ornamente iar rezultatul a fost unul spectaculos care poate fi admirat in fotografiile de mai jos. Felicitari Strumfilor cocheti, educatoarelor grupei pentru aceasta idee minunata si le multumim parintilor pentru implicarea lor necontenita in realizarea acestor activitati.

Ziua de 16 Noiembrie a fost una extrem de speciala si pentru Stumfii nostri voinici care alaturi de parintii lor au luat parte la un eveniment deosebit in cadrul caruia si-au luat ramas bun de la anotimpul bogatiei printr-un atelier de lucru! Impreuna au reusit sa creeze niste lucrari minunate si ne-au aratat tuturor cat sunt de creativi, cat de frumos stiu sa lucreze si sa imparta alaturi de prietenii lor si ne-au facut extrem de mandri de frumosul lor progres de pana acum. Activitatile diverse din cadrul atelierului au constat in confectionarea unui tablou de toamna, realizarea de diferite picturi colorate pe sticla iar mai apoi prin tehnica modelajului cu lut, copiii au creat diferite ornamente specifice toamnei care au incantat privirile tuturor participantilor. O alta activitate extrem de speciala si distractiva pentru ei a fost activitatea gospodareasca in care au avut de realizat din fructe si legume diferite lucruri cat mai originale iar aici cei mici alaturi de cei mari si-au dat frau liber imaginatiei iar frumoasele rezultate pot fi admirate in fotografiile de mai jos. Cu siguranta va vor incanta bufnitele confectionate din mere sau struguri, aricii realizati din pere sau omida facuta din diferite elemente din natura. Felicitari strumfilor voinici pentru aceasta activitate de neuitat, parintilor pentru implicarea si sprijinul necontenit pe care ni-l ofera si educatoarelor grupei pentru organizarea acestui eveniment atat de reusit.

Le multumim educatoarelor Conea Viorica, Buletic Bianca, Morar Corina, Gafton Vasilica, Puscas Iulia, Pop Bianca cat si doamnei directoare Craciunescu Roxana, doamnei director adjunct Maria Bresfelean, doamnei asistente Moldovan Valeria si intregului personal al gradinitei pentru ca au reusit inca o data sa organizeze aceste evenimente atat de speciale pentru cei mici, pe care cu siguranta si le vor aminti sau le vor putea revedea in cutia cu amintiri, pastrate cu atentie de parintii lor.


Prof. Cristiana Chiuzan. 

0 comentarii5138 vizualizări30 noiembrie 2022
rss 2.0
rss 2.0