Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Scoala Gimnaziala 1 Bistrita, ramane Numarul Unu in BN.

Dupa 3 ani de reparatii capitale la scoala Gimnaziala 1 din Bistrita, inceperea noului an scolar vine cu surprize placute pentru elevi, cadre didactice si parinti. Toti au avut de suferit prin mutarea claselor din localul vechi, realizat in anii 60, la Centrul pentru Tineret de pe Pietonal.  Toate aceste mutari s-au incheiat si astfel elevii se intorc la clasele lor renovate la standarde inalte, printr-un proiect al primariei Bistrita.  Pe larga cladirea veche, a fost renovata si sala mica de sport ce a fost transformata intr-o moderna sala de gimnastica.  Langa ea s-a realizat o constructie noua, o moderna sala de sport cu terenuri de handbal si fotbal, dar si pentru alte sporturi, iar pe acoperisul/terasa salii de sport se va realiza un frumos spatiu de joaca pentru elevi, cu o suprafata de tartan.  De asemenea s-au realizat laboratoare noi, bai, dusuri, toalete, vestiare si alte spatii auxiliare necesare procesului de invatamant modern.

Toate mi-au fost prezentate in aceasta dupa-masa de directoarea scolii - prof. Ancuta Mihaiu, care alaturi de alte cadre didactice (profesori, invatatori , etc) dar si personal de intretinere, lucrau la amenajarea claselor pentru deschiderea festiva, adica faceau ultimele corectii si finisaje,  deoarece lucrurile mari, le-au realizat in aceasta vara.

Va invit sa vedeti pozele cu noua scoala, adusa la standarde internationale.

 

 

Marius Chiuzan .

0 comentarii2415 vizualizări10 septembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0