Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
ISJ BN - situatie internat si cantina INFOEL.

In urma aparitiilor in mass-media a unor informatii cu privire la conditiile de cazare si de servire a mesei pentru  elevii Colegiului Tehnic Infoel va comunic urmatoarele:

 Din luna august pana in prezent, in cladirile apartinant Colegiului Tehnic Infoel, au fost efectuate 3 deratizari de catre Primaria Orasului Bistrita.

 Prezenta unui soarece a fost confirmata intr-o singura camera din internatul Colegiului Tehnic Infoel. Elevii din alte 2 camere din internat unde ar fi fost semnalata prezenta soarecilor nu au confirmat acest lucru. Aceste probleme au fost identificate doar pe palierul unde sunt cazati baietii.

 Cantina Colegiului Tehnic Infoel este proaspat renovata, iar personalul de aici face eforturi ca mancarea pe care o pregateste elevilor sa fie de cea mai buna calitate.

 Cu toate acestea, exista o stare conflictuala intre personalul nedidactic si actualul administrator de patrimoniu, fapt ce duce la o permanenta stare de tensiune. Eforturile cadrelor didactice si ale elevilor pentru cresterea prestigiului acestei scoli sunt umbrite de aceasta stare conflictuala. In cadrul intalnirii pe care am avut-o, la sediul Colegiului Tehnic Infoel, le-am amintit atat administratorului, cat si personalului nedidactic faptul ca suntem cu totii angrenati in educatia copiilor si avem obligatia sa respectam fisa postului si sa dam dovada de colegialitate.

 Incepand de luni, 27.11.2023 vor fi detasati o serie de muncitori de la alte unitati scolare pentru a remedia ceea ce nu este conform in internatul scolar al Colegiului Tehnic Infoel.

 Daca nu vom reusi sa remediem problemele la cantina si internatul Infoel luam in calcul relocarea elevilor in internatul Liceului cu Program Sportiv, iar servirea mesei sa se faca la cantina aceleasi scoli (LPS).

 

 

Cu stima, 

Cristi Nicula

 

 

0 comentarii3745 vizualizări26 noiembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0