Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 26 Iulie 2021 - 14587
Dati visului meu o sansa.

Miercuri, 04 aprilie 2012, la Sinagoga Bistrita, s-a desfasurat Gala de Film "Dati visului meu o sansa", organizata de Consiliul Judetean al Elevilor Bistrita-Nasaud. In cadrul evenimentului au fost prezentate 10 scurtmetraje realizate de liceenii judetului nostru, avand ca tema "Abandonul si absenteismul scolar".

          Cele mai bune filme au fost premiate. Astfel, locul I a fost castigat de echipa Grupului Scolar Lechinta. Elevii au obtinut un premiu in bani in valoare de 400 de lei, suma cu ajutorul careia vor realiza un proiect de 1 Iunie. Locul doi a revenit liceenilor de la Colegiul National "Liviu Rebreanu" din Bistrita, iar premiul a constat in abonamente pentru o luna, la sala de fitness SanGym. Membrii echipei Grupului Scolar "I.C. Romanul" din Caianu Mic au ocupat locul trei, obtinand tricouri inscriptionate, de la  Centrul "Europe Direct".

          Gala de film a fost organizata de Consiliul Judetean al elevilor, in cadrul programului "Scoala altfel".

 

 

 

 

 

  Biroul de presa

  ISJ Bistrita-Nasaud

  E-mail: birouldepresa@isjbn.ro

  Telefon: 0263 - 213.529 (int. 120)

 

 

 

0 comentarii3003 vizualizări05 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0