Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 26 Iulie 2021 - 14587
Caravana LSRS 2012 - studentii si absolventii romani din strainatate vin in orasul tau.

In apropierea Sarbatorilor de Pasti, studentii si absolventii romani de studii in strainatate se pregatesc pentru cea de a patra editie a Caravanei LSRS. In cadrul acestui proiect, cei interesati de studiul peste hotare pot afla informatii prin interactiune directa cu acestia cu privire la drumul pe care trebuie sa il parcurga pentru a ajunge la universitatile de top din lume.

Caravana LSRS este un proiect care recunoaste si sustine interesul puternic al tinerilor romani de a dobandi o educatie de calitate in strainatate. Proiectul vine in intampinarea necesitatii de informare a acestor tineri cu privire la oportunitatile academice internationale.

In acest an, Liga Studentilor Romani din Strainatate isi propune sa ajunga in fata a peste 1000 de participanti, elevi si studenti din 20 de orase mari si mici ale Romaniei.

Bistrita, 06.04.2012. Caravana LSRS va debuta pe 6 aprilie in Bistrita, seminarul fiind organizat in cadrul saptamanii "Scoala altfel". Astfel, va asteptam incepand cu ora 09:30 la Colegiul National "Liviu Rebreanu" (Bulevardul Republicii nr.8 ) pentru a afla mai multe informatii despre oportunitatile academice din Marea Britanie si Danemarca!

Etapa de informare va continua si in luna mai cu alte orase din tara. Astfel, voluntarii Ligii si colaboratorii proiectului sunt dornici sa impartaseasca experienta acumulata sustinand seminarii in perioada 7-31 mai 2012 pentru acele orase in care informatia ajunge mai greu in randul tinerilor (pentru detalii urmariti http://caravana.lsrs.ro ).

Mai multe detalii cu privire la programul Caravanei LSRS 2012 pot fi gasite la https://www.facebook.com/gostudylsrs

 

       

 

 

Persoane de contact:

Adina Vintan                                                                                                     Elena- Adina Apetrei

Departamentul Relatii Externe                                                                Project Manager Caravana LSRS 2012

Telefon: 0722697550                                                                                                      Telefon: 0746950826

E-mail:  adina.vintan@lsrs.ro                                                                     E-mail:adina.apetrei@proiecte.lsrs.ro

 

 

 

 

Misiunea LSRS

 Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.

LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.

 Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

 LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.

0 comentarii2877 vizualizări06 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0