Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Voluntari in slujba naturii.

Plecarea iernii este o bucurie pentru multi dintre noi, insa venirea primaverii aduce cu ea numeroase’’surprize’’ neplacute ascunse de stratul de nea. Si in acest an pitoreasca Vale a Magherusului si-a dezvaluit frumusetiile dar din pacate si numeroase resturi menajere aruncate de persoane cu o educatie ecologica precara. 

          In acest sens in cadrul «Saptamanii Scoala  Altfel » elevii claselor V - VIII  de la Sc. Gen. Sieu-Magherus, cu sprijinul Primariei au interprins o actiune de ecologizare a zonei amintite, finalizata cu adunarea unei cantitati apreciabile de resturi greu degradabile.

           Sub coordonarea profesorilor Turcu Marcela, Campeanu Adriana, Chiciudean Viorel, Zagrean Gabriel si Ros Claudiu actiunea eleviilor s-a dorit a fi o modalitate de sensibilizare a comunitatii locale cu privire la efectele negative ale  poluarii.

          Imbucurator este faptul ca datorita actiunilor din trecut cantitatea de deseuri  adunata a scazut. In acest sens Sc. Gen. Sieu-Magherus va urmarii sa promoveze asemenea actiunii si in viitor.

                                               Prof. Ros Claudiu  

0 comentarii2933 vizualizări09 aprilie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0