Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Muzicienii de la "Tudor Jarda", din nou in elita olimpicilor nationali.(10 poze)
Rezultate exceptionale au obtinut din nou, elevii Liceului de Muzica "Tudor Jarda" din Bistrita care au concurat alaturi de cei mai buni colegi ai lor, de la liceele si scolile de muzica din tara, in cadrul Olimpiadei nationale de interpretare instrumentala, pentru elevii claselor III-VIII, ce a avut loc la Ploiesti, in perioada 5-7 aprilie 2012, respectiv la Olimpiada nationala de intepretare instrumentala, vocala si studii teoretice, desfasurata la Liceul de Muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti in perioada 2-5 aprilie 2012, pentru elevii claselor liceale.
Merita  felicitari si aprecieri deosebite pentru rezultatele lor, elevii muzicieni bistriteni care s-au intors acasa cu premii si mentiuni, precum si profesorii care i-au pregatit pentru excelenta:
1. Bungardean Dan, clasa  a III-a, Premiul III - Vioara,
prof. Adriana Pop, prof. coprepetitor Bianca Trut,
2. Vandici Daria, clasa  a VIII-a, Mentiune - Vioara,
prof. Adriana Pop, prof. coprepetitor Bianca Trut,
3. Bozbiciu Claudiu, clasa a VI-a, Premiul special, Clarinet,
prof. Gheorghe Cozma, prof. coprepetitor Bianca Trut,
4. Boncea Rares, clasa a XII -a , Premiul III, Chitara clasica,
prof. Valentin Pop.
Tinerii muzicieni bistriteni, au reprezentat cu cinste comunitatea bistriteana in ultimi ani, acestia evidentiindu-se la concursurile si olimpiadele scolare organizate de Ministerul educatiei, si nu numai. Rezultatele lor exceptionale, intr-o abordare diversa a interpretarii si stilurilor  muzicale: muzica corala, studii teoretice, canto clasic, muzica traditionala, interpretare instrumentala (pian, vioara, chitara, contrabas, clarinet, flaut), sunt dovada a unei oferte educationale bogate a liceului bistritean, adaptata cerintelor societatii si calitatii actului educational, a muncii sustinute a elevilor si cadrelor didactice care  trudesc aici si nu in ultimul rand a unei relatii de incredere, respect si sustinere reciproca in cadrul comunitatii scolare, intre cadre didactice, elevi si parinti, sustinere fara de care actul educativ, rezultatele acestuia si satisfactia beneficiarilor directi ar fi de neconceput.
1 comentariu3423 vizualizări11 aprilie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Maria Pop
11 Aprilie 2012 - 10:53

Felicitări tinerilor muzicieni și profesorilor lor! Am avut ocazia cu ani in urma sa predau fizica si chimie la acest liceu și m-am simtit foarte bine printre elevii si profesorii de acolo! Am avut ocazia să-i revăd in săptamana ”scoala altfel” cand au venit in vizita si au prezentat un program interactiv în holul scolii noastre De cate ori o ascult pe Anuta Motofelea imi aduc aminte ce greu o prindeam la ora de chimie să-i dau nota, era mereu la concursuri sau la ora de muzica!

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0