Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 26 Iulie 2021 - 14587
Expozitia lucrarilor de atestat ale elevilor de la "Corneliu Baba".

Joi, 26 aprilie, a avut loc expozitia lucrarilor de atestat, realizate de elevii claselor a XII-a, din cadrul Liceului de Arte Plastice "Corneliu Baba" Bistrita.  Evenimentul a fost gazduit de sediul instutiei de invatamant, de pe strada Dornei,Nr.1 .

Au prezentat lucrari 52 de elevi, la specializarile: pictura, sculptura, grafica, design si arhitectura. Acestia au fost coordonati de profesorii: Adina Mocanu ( pictura),Mircea Mocanu ( sculptura),Marian Coman ( grafica), Flaviu Stir (design), Ioan Runcan si George Ilisiu (arhitectura ).  Alaturi de absolventi, au fost ieri familia dar si cadrele didactice in frunte cu directorul Liceului de Arte Plastice Macedon Retegan si pictorul Marcel Lupse, sef de catedra in cadrul institutiei. De asemenea, la expozitie au luat parte si directorul Muzeului Judetean B-N Alexandru Gavrilas , inspectorii scolari Mircea Seleusan si Lazar Cozman .

Astazi, elevii claselor a XII-a isi vor sustine lucrarile in fata unei comisii.

Liceul de Arte Plastice "Corneliu Baba" ofera certificatul de tehnician, nivelul de calificare III.

 

 

              Biroul de presa  ISJ Bistrita-Nasaud

          E-mail:       birouldepresa@isjbn.ro 

            Telefon: 0263 - 213.529 (int.120)

0 comentarii6496 vizualizări27 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0