Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
ZIUA EUROPEANA A PASARILOR 24 MAI MARCATA LA GRUP SCOLAR AGRICOL BISTRITA.

Ziua Europeana a Pasarilor celebrata in fiecare an pe 24 mai aduce in atentia publicului importanta conservarii si protectiei speciilor de pasari existente pe teritoriul Uniunii Europene,precum si necesitatea unor actiuni concrete pentru a diminua efectele activitatilor umane asupra habitatelor acestora..

Sub directa coordonare a cadrelor didactice un grup de elevi ai scolii noastre au beneficiat de o ora de educatie pentru mediu cu ocazia ZILEI EUROPENE A PASARILOR.

Tema abordata a fost cea a protectiei pasarilor. In cadrul discutiilor purtate cu elevii pe tema protectiei mediului inconjurator s-a pus accent pe biodiversitate si importanta mentinerii acesteia in municipiul nostru. S-a urmarit trezirea interesului si sensibilizarea  elevilor pentru activitatile de protectie a pasarilor .

Elevii  au participat activ atat la discutiile purtate in sala de clasa, cat si in parcul din incinta  scolii, unde in casutele pentru pasari montate de "Ziua mondiala a pasarilor si a arborilor"  au pus hrana pentru pasarele .Tot elevii  vor fi cei care vor avea grija sa puna in permanenta hrana pentru acestea .  Au invatat  ca fiecare specie are locul sau si constituie o veriga importanta intr-un lant trofic                           

 Un nou mod de gandire e necesar daca oamenii vor sa supravietuiasca. Albert Einste.


Realizat  de : Runcan Pop Maria , Homei Lucia , Mora Elena,Liana Beudean.  

0 comentarii3234 vizualizări23 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0