Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Concursul de Matematica Aplicata Cangurul.

In urma participarii la proba de baraj a Concursului International de Matematica Aplicata Cangurul, ce a avut loc in luna mai, 4 elevi bistriteni vor pleca in aceasta vara in excursii, atat in tara cat si in strainatate, datorita locurilor fruntase pe care le-au ocupat. Astfel, Teodor Moldovan, elev in clasa a IV-a la Colegiul National "Liviu Rebreanu" a castigat o excursie in Bulgaria, pentru perioada 5-12 august. Andrei Budurlean, elev in clasa a IV-a la Scoala Generala Nr.1 Bistrita , Sergiu Petrusca, elev in clasa a V-a la aceeasi institutie de invatamant si Raul Berari, elev in clasa a VII-a la Colegiul National "Liviu Rebreanu" Bistrita  au castigat cate un loc in tabara din statiunea Straja (Hunedoara), pentru perioada 23-31 iulie 2012.

La sectiunea "Povestile cangurului" din cadrul Concursului Cangurul Lingvistic, Cristina Libotean, eleva in clasa a VI-a la Scoala Generala " Grigore Silasi" din Beclean,  a obtinut de asemenea, un loc in tabara Straja.

  

                         Biroul de presa

               ISJ Bistrita-Nasaud

                 E-mail:   birouldepresa@isjbn.ro

                      Tefon: 0263 - 213.529 (int.120)

0 comentarii2814 vizualizări11 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0