Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Fiecare copil educat e un adult castigat.

In perioada 4 - 20 iunie 2012, scolile partenere din cadrul  proiectului "Fiecare copil educat e un adult castigat!", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, organizeaza excursii la Salina Turda, Gradina Botanica Cluj si alte puncte de interes turistic din judetul Cluj-Napoca. De aceste excursii beneficiaza elevii care au participat la cursurile de educatie remediala, pe parcursul a doi ani scolari, incepand cu 2 noiembrie 2010. Institutiile de invatamant in care s-au desfasurat aceste cursuri sunt: Scoala Generala nr. 4 Bistrita, Scoala Generala Sangeorz Bai, Scoala Generala Rodna, Scoala Generala Reteag, Scoala Generala Floresti, Scoala Generala Vita, Scoala Generala Vermes, Scoala Generala Sanmihaiu de Campie, Scoala Generala Bistrita Bargaului si Colegiul National "George Cosbuc" Nasaud.

Elevii care au fost deja in excursii s-au aratat incantati de cele vazute, pentru multi dintre ei fiind o iesire la care nu sperau, deoarece provin din familii cu venituri mici. Acestia au fost insotiti de cadrele dactice care i-au sprijinit pe timpul desfasurarii activitatilor proiectului. Costurile excursiilor sunt suportate din bugetul proiectului.

                               Biroul de presa

                                 ISJ Bistrita-Nasaud

                                  E-mail:         birouldepresa@isjbn.ro

                              Telefon: 0263 - 213.529 (int.120)

2 commentarii3332 vizualizări13 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0