Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Olimpiada satelor din Transilvania.

Joi, 14 iunie 2012, s-a desfasurat la Cluj prima editie a Concursului interjudetean  de matematica " Olimpiada  satelor din Transilvania", destinat elevilor claselor IV-VIII, care invata in scoli din mediul rural.

Prima editie a concursului a fost organizata doar pentru elevii  din Cluj si Bistrita-Nasasud, lotul judetului nostru fiind constituit dintr-un numar de 15 copii . Unul dintre ei a obtinut premiul I, 4 premiul II  iar 4 elevi s-au clasat pe locul III. Drept rasplata pentru rezultatele obtinute, acestia au primit diplome, medalii si carti. Participantii au avut ocazia sa viziteze Salina Turda.

Incepand cu ceea de a II-a editie, concursul se va extinde, urmand sa fie invitati si elevi din alte judete ale Transilvaniei.

"Olimpiada satelor din Transilvania" este un concurs interesant si util, elevii care studiaza in mediul rural avand astfel posibilitatea sa opteze fie pentru  Olimpiada Judeteana de Matematica alaturi de elevi din mediul urban, fie pentru "Olimpiada satelor din Transilvania".

 

                                Inspector scolar de specialitate,

                                                        prof. Dorel Cosic 

 

 

                                                                                             ISJ Bistrita-Nasaud

                                                                                             E-mail:     

                                                                                             birouldepresa@isjbn.ro

                                                                                            Telefon: 0263 - 213.529 (int.120)

0 comentarii4165 vizualizări15 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0