Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 15 Mai 2021 - 14587
Scoalape.net.

Astazi, 27 Iunie 2012, a avut loc lansarea oficiala a proiectului scoalape.net in Sala Mare de Sedinta a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud incepand cu ora 12.00.

Proiectul Scoalape.net consta in dezvoltarea unui platforme online prin intermediul careia elevii din judetul nostru sa propuna spre dezbatere diverse subiecte de interes general. Acest proiect vine ca raspuns la nevoia de comunicare identificata de Consiliul Judetean al Elevilor Bistrita-Nasaud in urma actiunilor derulate de acestia in anul curent.

"Scoalape.net reprezinta cadrul in care elevi se pot manifesta intr-un mod liber facandu-si ,de asemenea, problemele cunoscute. Rolul fundamental al Consiliului Judetean al Elevilor este acela de a-i reprezenta pe elevi. Pentru ca acest lucru sa se realizeze cu adevarat este nevoie de o permanenta comunicare intre cei doi factori CJE BN-elevi. Platforma de fata vine pentru a incuraja acest lucru"


Rinja Alexandra - Presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii2667 vizualizări27 iunie 2012
rss 2.0
rss 2.0