Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Scolile planteaza copaci in cadrul unui eveniment fenomen la nivel global!

 LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRITA  organizeaza o zi speciala pe  VINERI  21 Septembrie 2012  ,  ora  14. 30  in parcul  SPITALULUI DE BOLI INFECTIOASE (de pe  Str. Alba Iulia ). Ziua Internationala a ONU pentru Pace.

Pe 21 Septembrie 2012,  LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL va planta copaci alaturi de alte scoli din intreaga lume. Primii copaci vor fi plantati la amiaza in Oceania, apoi pe celelalte continente: Asia, Europa si Africa, iar lantul de copaci va ajunge in cele din urma si in cele doua Americi. Iar toate acestea vor avea loc intr-o singura zi!

Acest eveniment a dobandit din ce in ce mai mult succes an de an. De exemplu, anul trecut, peste 5000 de scoli din 132 de state de pe glob au plantat 600 000 de copaci in cursul acestei zile. Iar anul acesta evenimentul va avea o amploare si mai mare.

Plantarea de copaci este importanta pentru noi toti. Mai intai, pentru ca ne aminteste de natura si de importanta protejarii ei. In alt doilea rand, am ales acesta zi a Pacii Mondiale pentru a marca pacea si continuitatea vietii. Cu activitatea noastra de

plantare din aceasta zi vom contribui si vom ajuta Organizatia Natiunilor Unite sa atinga cele opt obiective globale de dezvoltare ale mileniului. De aceea, invitam pe aceasta cale presa si media locala sa ne ajute in demersul nostru din 21 Septembrie

2012 si sa faca public importanta evenimentului la care scoala noastra ia parte.

Plant a tree for Peace 2012 - este o campanie organizata de Learning about Forests - LEAF si ENO-Environment Online, o scoala globala virtuala pentru cresterea responsabilitatii fata de mediu si dezvoltarea sustenabila.

Scolile din intreaga lume abordeaza aceleasi provin si lumii intregii pe internet.

 

foto - arhiva

0 comentarii2835 vizualizări20 septembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0