Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 03 Martie 2024 - 14587
Leave it to Live.

In perioada 15-26 Octombrie, la Colegiu Tehnic INFOEL Bistrita s-au desfasurat activitati in cadrul proiectului "Leave it to Live" organizat de Rotaract Bistrita in parteneriat cu Rotary Bistrita, Rotary Bistrita-Nosa, Agentia Nationala Anti-Drog si Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita Nasaud. Proiectul are ca scop constientizarea efectelor consumului de droguri, tutun si alcool in randul adolescentilor.

Campania  antidrog-antialcool-antitutun a fost derulata de echipa OPTIMISTII - INFOEL, alcatuita din:

Elevii: BOCA IOAN, VAS ROBERT, MARE IULIA, CHERECHES ALEXANDRU, CHICIUDEAN DIANA, BUTACIU MARIUS.

Coordonator -prof psiholog Daniela Brics.

"Dupa cum se stie perioada adolescentei este una dintre cele mai dificile perioade de traversat in dezvoltarea unei persoane. Tinerii sunt dornici de senzatii noi, adoptand cu usurinta comportamente nonconformiste si chiar periculoase, de multe ori la sugestia prietenilor, parintii avand o autoritate mai scazuta in fata lor. De aceea, in fiecare semestru realizam  cel putin 2-3 activitati pe  teme antidrog, antialcool, antifumat. Elevii s-au implicat cu seriozitate si de aceasta data si am desfasurat diverse activitati: am realizat afise, am realizat si distribuit fluturasi, am aplicat chestionare si sustinut ore de consiliere la mai multe clase, incercand ca mesajul nostru  sa ajunga la cat mai multi elevi ai colegiului.

Mesajul nostru, optimist, in ton cu numele echipei,  a fost: "VIATA ARE CULOARE", adica viata e frumoasa si colorata asa cum este, nu trebuie sa incercam sa o facem mai "interesanta " consumand diferite substante.  "

 Prof. psiholog Daniela Brics

0 comentarii3157 vizualizări01 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0