Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Scoala te ajuta, ajut-o si tu pe ea.

Clubul antreprenor junior Infoel a venit in sprijinul bibliotecii de la Colegiul Tehnic Infoel, depistand faptul ca elevii, infoelisti sunt tot mai numerosi cand este vorba de lectura. Antreprenorii infoelisti, au remarcat situatia grea din invatamant si au trecut la fapte. Asadar, in urma activitatii intitulata "Scoala te ajuta, ajut-o si tu pe ea" clubul a strans timp de doua saptamani fonduri pentru biblioteca. Dupa aceasta strangere, clubul antrenor junior Infoel, a achizitionat douazeci si unu de carti. Inainte ca donatia sa se finalizez si cartile sa fie predate bibliotecii, elevii impreuna cu membri fondatori ai clubului s-au intrunit pentru a vedea achizitiile.

            Somesan Laura - Coordonator Club Antreprenor junior Infoel - Bistrita

Prof. ec.: Ma bucura foarte mult faptul ca am reusit sa ducem aceasta actiune pana la capat si sa ne mobilizam rapid. Ca si coordonator al acestui club ma voi asigura spre a duce si celelalte activitati din plan la bun sfarsit.

            Bob Liliana: Eu ca si bibliotecara sunt foarte fericita pentru ca in institutia in care ma aflu sunt multe elevi atrasi de literatura. Faptul ca nu aveam foarte multe carti la dispozitie facea ca elevii sa fie impiedicati spre cunoastere.

            Boca Ioan - Presedinte Club antreprenor junior Infoel: Tin sa multumesc foarte mult tuturor elevilor de la Colegiul Tehnic Infoel, pentru ca au fost intelegatori si s-au miscat rapid cu strangerea de fonduri. Am reusit sa strangem o suna mare, dar din pacat inca nu am putut cumpara mai multe carti, pentru ca oferta de pe internet nu era foarte avantajoasa iar preturile din librari sunt mari. In ianuarie mai achizitionam si alte carti. Vreau doar sa va spun lectura placuta.

Boca Ioan.

 

0 comentarii2779 vizualizări08 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0