Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Promovare prin activitati inovatoare a egalitatii de sanse si de gen.

In perioada 25-27.04.2013 a avut loc in mun. Bistrita workshop-ul cu tema " Promovarea instumentelor inovatoare privind implementarea conceptului de egalitate de sanse in scoala romane

Activitatea este una din cele 10 intalniri regionale, desfasurate la Bucuresti, Piatra-Neamt si Bistrita, in cadrul proiectului ‘’Promovare prin activitati inovatoare a egalitatii de sanse si de gen in cadrul orgnizatiilor partenerilor sociali cu accent pe intitutiile de educatie ".

La aceasta intalnire de lucru au participat 42 de personae ( lideri sindicali din unitatile scolare, cadre didactice, reprezentanti ai organizatiilor sociale si administrative, reprezentanti ai massmedia ).

In cadrul obiectivelor vizate s-a pus accent pe gasirea unor solutii privind accesul pe piata muncii, dar si promovarea si diversificarea instumentelor inovatoare destinate grupurilor tinta, alcatuit din peste 600 de persoane, din unitati scoalre si administrative ale celor trei regiuni Neamt, Bistrita-Nasaud si Bucuresti.

 

BIROUL OPERATIV AL U.J.S.L.I. B-N

PRESEDINTE, Profesor Emil Mocian.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2800 vizualizări30 aprilie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0