Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Sambata experimentelor.

Sambata, 18.05.13, a avut loc la sediul UBB Cluj-Napoca, evenimentul "Sambata experimentelor" organizat de Facultatea de FIZICA. Un grup de elevi ai Scolii Gimnaziale Nr. 1, Bistrita au participat la acest eveniment cuprins in proiectul interjudetean "FIZICA SI VIATA COTIDIANA", condusi de profesoara POP MARIA. A fost un eveniment spectaculos, cu experimente interesante de la simplu la complex.Timp de aproape 3 ore, condusi de gazda noastra, profesor univ. dr. Astilean Simion am vizionat eperimente din toate domeniile fizicii si mai mult decat vizionat, elevii au participat, au facut chiar ei experimentele. Ne-am intalnit acolo si cu partenerii de proiect: grupul de la Turda, condus de prof. Ioan Miclaus si grupul de la Lunca Ilvei condus de prof. Ionel Balea, director al Sc. Gim. Nr.1, Lunca Ilvei

 O sa-i las pe elevi sa scrie impresiile lor dar cred ca mersul pe oua si faptul ca au tinut in mana dioxid de carbon solid - gheata uscata a fost mai mult decat spectaculos pentru ei.

 Toate acestea au fost urmate de un popas in parcul central, unde au avut ocazia sa se pozeze langa CLUJ-ARENA, printre miresele care se perindau la foisorul unde se oficiaza casatoriile civile vara, sau chiar sa se plimbe cu barca.

 Punctul final al excursiei a fost Iulius moll unde au fost liberi sa se plimbe 2 ore. A fost o activitate foarte reusita zic eu, din toate punctele de vedere. Am fost felicitati pentru comportament, lucru care se datoreaza bunei educatii cu care acesti elevi vin din familie.


prof. Maria Pop.

 

0 comentarii2870 vizualizări20 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0