Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 28 Martie 2024 - 14587
Inceput de an scolar cu un ghiozdan cadou de la UDMR BN.

A venit toamna, a inceput un nou an scolar. UDMR organizatia judeteana Bistrita-Nasaud organizeaza cea de a IV-a editie a programului Ghiozdanul Scolar, in cadrul careia fiecare elev care incepe clasa intaia la sectia maghiara primeste cate un ghiozdan plin cu rechizite scolare din partea organizatiei.

Programul a pornit in anul 2010, si de atunci se bucura de succes in fiecare an. Cu inceperea anului scolar 2013/2014, 78 de elevi maghiari din judetul Bistrita-Nasaud au inceput scoala cu un ghiozdan echipat primit cadou, din localitatile Bistrita, Beclean, Branistea, Ciresoaia, Chiochis, Matei, Fantanele, Vita, Reteag, Rodna, Tigau, Uriu, Tonciu. Programul este realizat de catre UDMR BN, cu spijinul financiar al Fundatiei Communitas din Cluj-Napoca, fundatie infintata de Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania.

"Organizam consecutiv pentru a patra oara acest program la inceputul anului scolar. Cand am inceput, am sperat ca va fi un succes pe termen lung, iar anul acesta am realizat din nou, ca merita efortul, vazand bucuria pe fata copiilor si a parintilor. Realizarea acestui program este inca o dovada a colaborarii de succes, deoarece actiunea a fost realizata cu ajutorul financiar al Fundatiei Communitas din Cluj-Napoca infiintata de UDMR, al primarului, viceprimarilor, consilierilor locali, directorilor de deconcentrate si membrilor prezidiului executiv al UDMR BN." - a declarat Décsei Atilla, presedintele UDMR organizatiei judetene Bistrita-Nasaud.

 

 

 

0 comentarii2800 vizualizări18 septembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0