Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Doina Pana aleasa presedinta OFPSD BN. Colegiul National "George Cosbuc" constituie o traditie unica...

In urma Conferintei Judetene de alegeri a Organizatiei de Femei din cadrul PSD Bistrita-Nasaud au fost alese in cadrul structurilor de conducere ale acestei organizatii urmatoarele persoane: Presedinte: Pana Doina

Vicepresedinti: Tabara Camelia, Boros Alexandrina, Sofronie Adela, Moldoveanu Ileana, Oltean Doreta, Vasies Anuta, Blaga Livia, Ros Smaranda, Joldos Adriana, Rusz Dana si Fetti Romana
Secretar general: Maria Ulecan
Membre in Biroul Permanent: Seserman Adela, Nagy Carmen, Stupar Liana, Salak Ramona, Pop Ioana Nicoleta, Bolos Sanda, Tatar Nadia, Clapau Crina, Ganea Doina, Hazbei Floarea, Neagos Gabriela, Rus Ileana, Bolfa Gabriela, Petri Alina, Oltean Alina, Simionca Georgeta, Brics Daniela si Scarbura Maria

La eveniment au participat sociologul, Vasile Dancu, fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, presedintele Consiliului Judetean BN, Emil Radu Moldovan si altii.

 

 

 

 

 

Discursul tinut de ministrul Doina Pana, la festivitatea de aniversare a 150 ani de existenta a Colegiului National "George Cosbuc", din Nasaud. "Colegiul National "George Cosbuc" reprezinta, prin prisma rezultatelor incontestabile, o unitate de elita a invatamantului bistritean si romanesc.

Un secol si jumatate de performanta la inalt nivel in invatamantul romanesc pentru Colegiul National "George Cosbuc" constituie o traditie unica, cu o pregnanta valoare simbolica si, in acelasi timp, o sursa de responsabilitate  pentru intregul colectiv didactic.

Ma bucur, astfel, intr-un moment aniversar, sa va felicit pentru felul in care onorati aceasta traditie si o duceti mai departe prin activitatea dumneavoastra. Admiratia mea pentru tot ceea ce faceti e cu atat mai mare cu cat cunosc bine dificultatile prin care trece invatamantul romanesc.

Va doresc, dumneavoastra si tuturor invitatilor, o aniversare fastuoasa  si un viitor pe masura trecutului si prezentului!"

 

Doina PANA - Ministru delegat pentru Dialog social.

 

 

0 comentarii2513 vizualizări04 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0