Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 30 Septembrie 2023 - 14587
MRU candideaza la presedintie.

Partidul Forta Civica Bistrita-Nasaud il sustine in cursa pentru alegerile prezidentiale pe Mihai Razvan Ungureanu, care a declarat oficial ca a decis sa candideze pentru presedintia Romaniei. Redam integral declaratia lui MRU: "Decizia mea personala este luata de a ma inscrie in lupta pentru prezidentiale, dar trebuie validata in partid, in alianta si in randul tuturor partidelor de dreapta. Aceasta decizie devine definitiva in cazul in care sustinerea tuturor partidelor de dreapta este sincera si definitiva".

 Dorim pe aceasta cale sa-l felicitam pentru decizia personala, precum si pentru dorinta sa de a uni sub forma unei candidaturi unice partidele de dreapta: "Datoria mea este sa le conving (pe partidele de centru-dreapta - n.r.) ca este o optiune demna de luat in seama si care merita investitia de incredere si de resurse. O candidatura unica din partea fortelor de dreapta inseamna primul pas catre constructia unui partid unic de centru-dreapta capabil sa adaposteasca toate nuantele doctrinare ale partidelor existente de la liberal-conservatorism la crestin-democratie. Un partid unic al dreptei trebuie sa fie afiliat la PPE. Miza pe care mi-o asum este de a aduce partidele de centru-dreapta sub un singur steag politic", a declarat  Mihai Razvan Ungureanu.

In incheiere, dorim sa-i uram succes domnului Mihai Razvan Ungureanu si sa reamintim tuturor cetatenilor ca o astfel de alianta a partidelor de dreapta este singura solutie alternativ? la  politicile socialiste ale actualului guvern, care s-au dovedit a fi neviabile si nesustenabile din punct de vedere economic.

Biroul de Presa - FC BN.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2793 vizualizări07 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0