Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
PMP, un partid din ce in ce mai puternic. BISTRITENII NU MAI CRED IN VORBE.

POLITICIENII DE LA CARE AM SPERAT REZOLVAREA PROBLEMELOR NOASTRE SI DE LA CARE AM PRIMIT DOAR VORBE, AU INTRAT IN INSOLVENTA MORALA. Colegiul National din 5 octombrie 2013, a apreciat activitatea filialei Bistrita-Nasaud a PMP, cu toate ca actiunile Comitetului nostru de Initiativa au inceput doar cu trei saptamini in urma.

In numar tot mai mare conjudetenii nostri manifesta interes pentru initiativa politica a PMP, deoarece s-au saturat de cercul vicios alcatuit din minciuna, dezinformare, impostura si furtisag.

Nu este vorba aici de un atac la alte formatiuni politice, cu scopul de a cistiga voturi in 2014, ci este singura explicatie a situatiei precare in care suntem mentinuti de prea mult timp, cu o economie neperformanta si o viata sociala marcata de coruptie, cu institutii greoaie si ineficiente.

Tot mai multi oameni au inteles ca aceasta stare de fapt se datoreaza si neimplicarii lor in politica, motiv pentru care nu mai doresc sa stea deoparte, sa-i lase pe altii sa decida si in locul lor, sa permita confiscarea vietii noastre publice de catre grupari care au demonstrat ca nu pot gestiona problemele pe care s-au laudat ca le vor rezolva.

A trecut vremea in care electoratul nostru sa fie speriat cu povesti de inspiratie sovietica despre ororile capitalismului, in care romanii sa mai creada ca au nevoie de un tatuc, sa le spuna ce e bine si ce e rau , sa le fie insuflate tot felul de prejudecati cu scopul de a-i tine departe de viata politica si de a-i chema doar la urne cind votul lor trebuie sa asigure continuitatea unei stari de fapt precare, prezentata uneori drept schimbare.

Nu suntem un popor de asistati si nu suntem un popor de aplaudaci!

Nu mai este suficient ca aceleasi personaje sa schimbe intre ele locurile pe scena politicii, trecind de la putere la o opozitie formala si asteptind noi aliante pentru a se reintoarce la administrarea si adesea fraudarea bugetului de stat.

Doamnelor si domnilor politicieni, va aducem la cunostinta cu multi dintre dumneavoastra ati intrat in insolventa morala, fiindca ne-ati promis fapte si ne-ati oferit doar vorbe.

Vorbele dumneavoastra nu mai sunt de ajuns sa ne explice de ce aceaiasi romani, care in Spania, Italia si alte locuri produc prosperitate pentru ei si pentru societatea de acolo, nu pot face acelasi lucru si la ei acasa.

Va raspundem noi: fiindca societatile unde au emigrat romanii sunt administrate mai eficient, un capitol la care dumneavoastra, doamnelor si domnilor politicieni, care ne tot alimentati cu basme, ati ramas repetenti.

Nu ne mai intereseaza cit de mult lasati impresia, doamnelor si domnilor politicieni, ca va rafuiti intre dumneavoastra, nu ne mai interesaza cit de acide sunt replicile pe care le schimbati, cind dumneavostra luati aceleasi salarii foarte bune, indiferent daca sunteti la putere sau in opozitie, salarii pe care le incasati fara sa va indepliniti fisa postului.

De ce trebuie Romania sa fie cea mai saraca tara din Europa? Suntem oare o tara de deserturi aride si munti stincosi unde nu creste nici iarba?

Nu asteptam sa ne raspundeti.

Noi ne-am hotarit sa contribuim la formarea unei alte generatii de politicieni, care sa inteleaga rostul muncii lor, bazat pe fapte si nu pe discursuri. 

Vom arata ca noi romanii stim sa ne conducem singuri, ca nu va mai fi nevoie sa plecam la munca in strainatate daca vrem sa scapam de saracie, ca bacalaureatul nu trebuie sa mai se dea in prezenta trupelor speciale fiindca nimeni nu mai are incredere in nimeni, ca trebuie sa vindem tot ce mai avem pentru ca totul sa dispara in buzunarele fara fund ale coruptiei. 

In 2014 vom avea pentru prima data ocazia sa va spunem la urne: pina aici!

 

Cristian Tuturuga - presedinte PMP-BN.

 

0 comentarii2429 vizualizări07 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0