Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Silviu Moisil este noul presedinte TSD Sant.

Silviu Moisil este noul presedinte TSD Sant. Acesta a preluat conducerea organizatiei locale, in urma unei conferinte de alegeri la care a participat conducerea judeteana a TSD.

In prezenta a peste 30 de tineri si a conducerii judetene a Organizatiei de Tineret a PSD a luat fiinta organizatia TSD Sant.  

Presedintele TSD Bistrit-Nasaud, Bogdan Ivan-Gruia a declarat la finalul conferintei: Nu ma asteptam ca prietenii mei din TSD sa construiasca o organizatie atat de puternica intr-o comuna in care Partidul Social Democrat nu mai este la putere. In urma conferintei care a durat mai bine de ora, am vorbit cu noii mei colegi din TSD Sant si am ramas placut sursprins de aspiratiile si obiectivele pe care le au. Sunt tineri cu initiativa, cu studii, au "cei 7 ani de acasa" si sunt convins ca vor avea un cuvant foarte important de spus la urmatoarele alegeri. Vreau sa il felicit pe colegul meu Silviu pentru modul in care a organizat alegerile si sa il asigur de tot sprijinul meu in dezvoltarea organizatiei si in promovarea colegilor nostri de la Sant, care, cu riscul de a ma repeta, m-au impresionat intr-un mod foarte placut.

Silviu Moisil, presedintele TSD Sant a declarat: Ma bucur ca am reusit sa reunesc tineri cu perspectiva si cu viziune in echipa TSD de la Sant. Atat la alegerile din 2014, cat mai ales la cele din 2016 sunt convins ca TSD Sant va face diferenta. Avem mult de munca, dar suntem plini de entuziasm si de convingerea ca alaturi de TSD, cea mai puternica echipa politica din Romania, vom putea schimba in bine destinele tinerilor de pe Valea Somesului.

            Organizatia TSD B-N isi propune ca in perioada urmatoare sa infiinteze organizatii in cat mai multe localitati din judet si sa confirme astfel, pozitia de cea mai puternica echipa politica de tineret din judetul Bistrita-Nasaud.

 

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii2359 vizualizări19 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0