Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Reuniunea liderilor organizatiilor locale TNL BN.

Joi, 21 noiembrie 2013, TNL Bistrita Nasaud a organizat o serie de evenimente la care au participat tineri liberali din organizatiile locale din judet

Seria intalnirilor a fost deschisa de reuniunea liderilor organizatiilor locale TNL din judet. In cadrul intalnirii, Samuel Coman, presedintele TNL Bistrita Nasaud a prezentat situatia organizatorica din judet. La randul lor, liderii locali au prezentat evolutia din ultima perioada a organizatiilor pe care le conduc si au facut propuneri cu privire la activitati viitoare. Din discutii, s-a evidentiat faptul ca structura locala trece printr-o perioada de dezvoltare si reinnoire: au fost create organizatii noi, numarul membrilor activi este in crestere si a crescut frecventa cu care sunt organizate evenimente pentru comunitatile locale.

Al doilea eveniment a fost dedicat comunicarii. Astfel, liderii tinerilor liberali din Bistrita Nasaud s-au intalnit cu Violeta Vijulie, consultant comunicare, coordonator al activitatilor de campanie pentru organizatiile de tineret - TNL si de studenti - CSL ale Partidului National Liberal. Violeta Vijulie a facut o prezentare generala a activitatilor curente de comunicare, precum si a instrumentelor si canalelor de comunicare utilizate. In continuare, intalnirea a decurs sub forma unui dialog intre presedintii organizatiilor bistritene si consultantul in comunicare, Violeta Vijulie raspunzand intrebarilor punctuale ale acestora.

Seara s-a incheiat cu o reuniune informala, de socializare, a tinerilor liberali, la care au participat aproximativ 60 de persoane din municipiu si din organizatiile locale din judet.

 

22 noiembrie 2013    

Departamentul de Comunicare PNL Bistrita Nasaud

 

0 comentarii2702 vizualizări22 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0