Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
NUP in cazul deputatului Robert Sorin Negoita.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a declarat NUP in cazul sesizarii ANI impotriva deputatului PSD.

Decizia Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul numarul 446 din 2010 conform caruia deputatul Robert Sorin Negoita a completat inexact declaratiile de avere si de interese, la data de 16. 12. 2008 si 11. 06. 2009, este Neinceperea Urmaririi Penale. Temeiul sesizarii depuse de Agentia Nationala de Integritate nu este intemeiat, deputatul fiind, in consecinta, nevinovat.

Este clar ca aceasta sesizare a fost constituita pe un fond politic in care se doreste deturnarea opiniei publice de la problemele cu adevarat importante si prin care actuala putere isi arata capacitatea de manipulare a institutiilor statului conform bunului plac.

"Solicit demisia intregii conduceri a ANI care isi bate joc de oamenii din aceasta tara, invocand infractiuni ce nu exista, la comanda PDL si a presedintelui Basescu. Este inadmisibil sa platim, in continuare, din banii publici ai contribuabililor, o institutie care nu este altceva decat o sluga politica, o institutie de huzur, cu salarii mari, justificate doar prin circul mediatic pe care il poate face. Cat timp o sa mai permitem acest lucru? Cat timp o sa mai fim indiferenti fata de aceste abuzuri care terfelesc imaginea oricui nu este pe placul presedintelui?

Traim intr-o tara unde, din incompetenta Guvernului si a PDL, oamenilor nu le mai ajung banii pentru ziua de maine, dar in acelasi timp, infiintam institutii care sa faca politie politica. Aceasta practica trebuie sa inceteze!", a declarat Robert Negoita.

 

Biroul de Presa al PSD

                                                                                  

 

0 comentarii2856 vizualizări18 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0