Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Copii din Centrul de Protectie a Copilului din Nasaud au primit astazi o vizita din partea lui Mos Craciun.

Copiii din Centrul de Protectie a Copilului din Nasaud au primit astazi o vizita din partea lui Mos Craciun, prin intermediul tinerilor social democrati. Dulciuri, bomboane, jucarii, petrecere cu baloane si mai ales zambete si prieteni pentru o zi. De asta au avut parte astazi copii din Centrul de Protectie a Copilului din Nasaud din partea tinerilor social democrati.

            Alaturi de tinerii social democrati din Nasaud au fost prezenti Primarul orasului Nasaud, Mircea Romocea, Vicepresedintele CJ, Alexandru Pugna, Senatorul Ioan Denes si Presedintele PSD Nasaud, Dorel Oltean.

            Un aport foarte important la actiunea caritabila l-a avut bistriteanca Loredana Salanta, Miss World Romania 2009 si Top Model of The World 2011. Loredana Salanta a fondat alaturi de sora ei, Cosmina Salanta, Asociatia Global Cooperation prin care doreste sa promoveze actiuni sociale al caror beneficiari sa fie copiii din mediul institutionalizat si cu dizabilitati din judetul Bistrita-Nasaud.

            La finalul evenimentului, presedintele TSD Bistrita-Nasaud, Bogdan Ivan a declarat: Este prag de sarbatoare, moment de mare bucurie pentru majoritatea dintre noi, dar si de tristete pentru copilasii fara familie. Ma bucur ca astazi, alaturi de colegii mei, am fost pret de cateva ore, prietenii a 30 de suflete de copil, care traiesc in Centrul de Protectie a Copilului de la Nasaud. Le-am ascultat povestile de viata, pe unele le-am dedus din tristetea privirii unora dintre ei, ne-am jucat, am dansat si inainte de toate ne-am imprietenit, lucru de care acesti copii au cea mai mare nevoie.

Vreau sa le multumesc gazdelor noastre, organizatia TSD Nasaud si domnului Dorel Oltean, colegilor mei si lui Loredana Salanta, o persoana deosebita care in momentul in care a auzit de aceasta actiune a sustinut-o. Sper ca alaturi de ea si de organizatia pe care o conduce vom dezvolta proiecte prin care sa sprijinim tinerii si copii aflati in situatii dificile.

Acum, in prag de sarbatori doresc sa transmit Sarbatori fericite tuturor bistritenilor si un indemn inspirat de Nicolae Steinhardt: Daruind vei dobandi!

 

 Biroul de presa al TSD Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2765 vizualizări23 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0