Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
FONDAREA PARTIDULUI DACILOR LIBERI - D.L.

In 25 decembrie 2013, de Craciun, in sfintele sarbatori de iarna, de ziua lui Zamolse - intiiul nostru Iisus Christos, in fata statuii lui Mihai-voda Viteazul, la esplanada cu statui din Piata Universitatii, s-a reunit Comitetul de initiativa pentru fondarea Partidului Dacilor Liberi - D.L. la initiativa dr. Geo Stroe - presedintele Fundatiei Academia DacoRomana TDC.

Acest Comitet format din cinci membri fondatori va prelua sarcina organizarii si desfasurarii Congresului Partidului Dacilor Liberi in lunile urmatoare din anul 2014 in Bucuresti.

Au fost distribuite documentele provizorii pentru viitorul Congres si s-au trasat liber unele atributii pentru fiecare membru al acestui Comitet.

Data si locul fondarii vor constitui de acum incolo repere pentru renasterea spiritului dacilor liberi in intreaga dacoromanitate din statele Romania, Moldova si in comunitatile in care traiesc dacoromani din jurul granitelor politice ale tarilor noastre si de oriunde din intreaga lume in care se afla romani care vorbesc limba romana.

Suntem convinsi ca de acum incolo, orice actiune in interes national, orice protest care va avea legatura cu renasterea dacilor liberi, toate evenimentele politico-ideologice si social-culturale ale dacoromanitatii vor avea drept kilometru 0 acest simbol al renasterii nationale in spiritul desavirsirii revolutiei de unitate nationala si de reintregire in granitele firesti a tuturor romanilor din intreaga lume.

Datele repere pentru bilantul actiunilor de stringere a unor semnaturi de la sustinatori si de adeziuni din partea celor care simt dacoromaneste, care vor ca Romania sa renasca in spiritul traditiilor ei de zece ori milenare dacoromanesti vor fi 24 ianuarie, 9 mai redobindirii independentei de stat a Romaniei, cind intentionam sa convocam Congresul D.L. pentru a supune la vot documentele anexate si a alege democratic structura de conducere conform statutului si regulamentului de organizare si functionare a D.L.

Totodata, Comitetul de initiativa protesteaza fata de abuzul autoritatilor locale de a ingradi statuile de pe esplanada din Piata Universitatii care, pentru a face ghesefturi clientela alogena a actualului primar - doctor esuat in politica, au distrus spatiul verde si au asfaltat totul organizind o piata in care sa se vinda fara chitanta fiscala produsele lor (probabil, bani negri pentru alegeri prezidentiale).

  Astfel au distrus un loc sacru al culturii istorice cu simboluri ale unor personalitati care au constituit repere ale identitatii romanesti si le-au pus lacate la porti metalice pentru inca un gheseft in plus, contribuind la iudaizarea noastra. Desi este Craciunul, pina la prinz a fost incuiat complet intreg perimetru cu statui si cu casute comerciale.

   De aceea, vom protesta si ne vom bucura de acum incolo tot in acel loc impreuna cu Mihai-voda Viteazul, cu Mihai Eminescu - simbolul doctrinei nationale care ne calauzeste in lupta pentru libertatea tarii de asuprirea neosclavagista moderna pentru a fi stapini la noi acasa, pe viata si identitatea, pe traditiile si modul nostru de viata autentic,  pe teritoriu si bogatiile noastre din mosi-stramosi, ca oameni liberi din daci liberi.

   Dacia nu este de vinzare, nici Romania. Spiritul dacic a renascut in oamenii liberi.

   Astfel fondarea Partidului Dacilor Liberi s-a facut si prin protestul ocupatiei iudeomasoneriei euroatlantice care a distrus economia si armata tarii, pentru libertatea valorilor temporale dacoromanesti de pretutindeni si indeosebi a celor care reprezinta identitatea nationala, independenta, suveranitatea, unitatea si reintregirea, integritatea teritoriala si inalienabilitatea pamantului  strabun, pentru democratia si demnitatea uneia dintre cele mai vechi natiuni din Europa, natiunea dacoromana cu un inel identitar continuu de la atlanto-pelasgo-ramano-valaho-sarmato-iliro-scito-tracica la cea dacoromana.

   Chemam pe oamenii liberi de buna credinta, adevaratii patrioti si iubitori de patrie, oamenii cinstiti, buni si liberi, sa ni se alature in sustinerea demersului nostru de a elibera Romania si Moldova de sub jugul imperiilor moderne Uniunea Europeana, Federatia Rusa si N.A.T.O. de sub sclavia noua in care am fost ademeniti cu asa zisa revolutie din decembrie 1989. De fapt a fost un UN COMPLOT TERORIST, INTERNATIONAL, POLITICO-MILITAR, SINGEROS, REUSIT, PUS LA CALE DE U.R.S.S. si S.U.A. IMPREUNA, CA AGRESORI PRINCIPALI EXTERNI, CU UNELE PUTERI OCCIDENTALE EUROPENE si indeosebi cu TARILE VECINE cu noi si ASA-ZIS PRIETENE, in mod deosebit UNGARIA si fosta IUGOSLAVIE, cu AJUTORUL UNOR COZI DE TOPOR DIN ROMANIA, mai ales ALOGENI (EVREI, UNGURI, TIGANI, SI DE ALTE NATIONALITATI), care au sprijinit fatis AGRESIUNEA EXTERNA dupa cum recunosc si U.R.S.S., si S.U.A., si Ungaria, si Iugoslavia. Agresiunea externa a fost scinteia urmata de UN GENOCID CONTRA NATIUNII DACOROMANE, precum si alte CRIME CONTRA UMANITATII, CRIME DE RAZBOI SI CRIME CONTRA PACII.

Restul, este tacere. Acum, exista drepturi proclamate de a critica, de a fi liber, de a spune ce vrei, dar nu te asculta nimeni. Banii vorbesc. Esti liber sa mori de foame, altfel, faci ce vrei.

Cam asta am obtinut: libertate, demnitate, democratie…, vorbe!

Planul - tinta era dezmembrarea Romaniei, desfiintarea ei ca stat si risipirea natiunii in cele patru zari. Nici azi nu au renuntat la acest plan, dar Romania distrusa, jefuita, dezarmata, umilita si demoralizata s-a trezit.

Feriti-va de o natiune umilita care isi va face dreptate!

Veniti cu noi! O natiune-matca a Europei, cu prieteni precum China si alte tari libere ale lumii, cu BRICS este si va fi nemuritoare!

DacoRomania va renaste prin adevar, dreptate, munca si credinta!

Traiasca Dacia nemuritoare, libera si suverana!

 .


Din partea Comitetului de initiativa,

 dr. Geo Stroe, presedinte fondator

Ioan Danila, secretar

Bardan-Raine Gheorghe,

Golescu Mircea,

Pahont Paul etc.

 

 

0 comentarii3045 vizualizări07 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0