Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
ANUL PRM-ului A SOSIT !

PRM este singurul partid din Romania care are la baza doctrina nationala, in conditiile in care electoratul caruia i se adreseaza este nationalist in proportie de aproximativ 70%. Nu este nevoie de nici un institut de sondare a opiniei publice pentru a ajunge la procentajul mentionat. Este suficient sa redam ce spunea Petre Tutea referitor la acest aspect: " Nationalismul poate fi practicat si cuviincios. Nimeni nu poate interzice unui popor sa-si traiasca traditia si istoria cu gloriile si infrangerile ei". E nevoie urgenta de reasezat colegii PRMisti laolalta ,fara intrusul distrugator. Asa cum zice actualul presedinte dr.Gheorghe Funar:" in cel mult o luna o sa castigam procesele de la Curtea de Apel Bucuresti,si o sa se limpezeasca apele in PRM si uniti sa sporim numarul reprezentantilor PRM in Parlamentul European si sa revenim in Parlamentul Romaniei."

Sunt in partid destui oameni de valoare care ar fi net superiori multora dintre cei prezenti in actualul Parlament, atat din punct de vedere al pregatirii profesionale cat si al imaginii lor personale. Pe toata durata prezentei in Parlament, PRM a fost singurul partid care a votat impotriva privatizarilor considerate astazi ca fiind frauduloase. A avut o atitudine corecta fata de problemele de interes national.In mai putine cuvinte, PRM ar fi meritat sa se afle in Parlamentul Romaniei. In loc sa se intample acest lucru, am avut de-a face cu contrariul sau, respectiv din 2008 asistam de pe margine la incompetenta unor politicieni care au pacalit electoratul cu tot felul de promisiuni neonorate.

Acum,cand se pune la cale si vanzarea ultimelor zacaminte si chiar al teritoriului castigat cu sangele stramosilor se impune ca vocea PRM ului sa se faca auzita. PRM-isti UNITI-VA !

Romania TREZESTE-TE ! Tu poporule nascut crestin ,nu mai dormi ! Toti cei pe care i-ai votat te-au inselat si mintit; te-au indatorat.VOCEA TA TREBUIE SA SE AUDA IN PARLAMENTUL EUROPEI . E VREMEA TA ! E VREMEA PRMului ! SINGURUL PARTID CARE NU TE-A MINTIT SI NU TE-A ABANDONAT.


Bistrita 4 febr.2014 ing.Viorel Cotutiu

Presedinte filiala judeteana a PRM,Bistrita Nasaud

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2471 vizualizări05 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0