Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Ministrii USL, fala puscariilor!

Primari, consilieri judeteni si Ioan Oltean au strigat la Bucuresti, impreuna cu PDL: "Ministrii USL, fala puscariilor!" Mii de persoane s-a strans, sambata, la un miting al PDL, care are a avut ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga, si candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin Predoiu, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Monica Macovei, Theodor Stolojan, Ioan Oltean.
"Vrem lege, nu faradelege, bunastare muncita, nu pomeni electorale", a spus, in deschiderea mitingului, Catalin Predoiu. Prim-vicepresedintele PDL a mai spus ca "USL impinge Romania in saracie, se rasteste prin penali si mafioti la justitie" si ca in "regimul Ponta-Antonescu oamenii sunt aruncati in strada", denuntand "imoralitatea guvernului Ponta".
"Aceasta batalie este pentru Romania noastra si viitorul copiilor nostri...Romania noastra nu inseamna plagiatori, hoti", a adaugat Predoiu. "Voi sunteti gata sa luptati pentru Romania noastra?", s-a adresat Predoiu participantilor la miting. "Mesajul nostru pentru Ponta si Antonescu este: Va vom invinge!".
"Cand oamenii mureau in Apuseni, ei chefuiau (...) Nu fac nimic, nu sunt in stare sa faca nimic (...) Asta e cel mai cinstit guvern: un sfert in puscarie (...) Penalii lor fac legea in Parlament pentru penalii lor (...) Sa aratam ca PDL este o forta care poate opri raul din Romania", a spus europarlamentarul PDL Theodor Stolojan.
Participantii la miting au avut pancarte pe care se putea citi: "Ponta nici nu stii cat de Nastase incepi sa fii!", "USL, dizolvati poporul si alegeti altul!", "Ponta joaca baschet, Romania la cos", "Ministrii USL, fala puscariilor!", "Nu stati deoparte. Mai suportati inca 3 ani?" ( sursa REALITATEA.NET).
Pe scena ampalsata in Piata Revolutiei, presedintele partidului, Vasile Blaga, a lansat atacuri la adresa USL si a masurilor economice ale Guvernului, acuzand Puterea de "delapidare". "Oamenii astia nu se pricep la nimic. Numai un Guvern socialist a fost in stare ca, intr-un an binecuvantat de Dumnezeu, cu o recolta agricola buna, dupa ce au inventat si au marit 30 de taxe, sa aiba incasari la buget cu 10 miliarde mai mici. Atat au furat, atat au delapidat", a spus Blaga. Liderii PDL au lansat atacuri si la adresa presedintelui Traian Basescu si a fostilor colegi de partid care au plecat pentru a forma Partidul Miscarea Populara si Fundatia Miscarea Populara. In fata Palatului Victoria, pe langa pancarte si bannere cu mesaje antiguvernamentale, manifestantii au adus si cu un cos de baschet pe care l-au montat ostentativ la Guvern, aruncand cateva mingi, cu caricatruri ale premierului alaturi - aluzie la faptul ca Victor Ponta juca baschet in timp ce incepeau operatiunile de deszapezire in urma ninsorilor masive din ianuarie. Dupa strangerea tuturor manisfestantilor in Piata Victoriei, aproximativ 15 minute a mai durat mitingul la Guvern, protestul incheindu-se in jurul orei 13.20, desi era programat sa dureze pana la ora 14.00.
"Singura modalitate prin care acestia pot fi dati jos este, din pacate, iesirea in strada a populatiei. Apararea statului de drept si a institutiilor statului de drept, apararea interesului general trebuie facuta in strada. Acolo este singurul loc unde, in momentul acesta, PDL si toti cei care sunt constienti de necesitatea unei asemenea lupte pot sa devina eficienti", afirma Oltean in urma cu doua saptamani.
Din judetul nostru au fost prezenti in capitala peste 100 de protestatari, coordonati de presedintele Ioan Oltean. Ii amintim aici pe senatorul Cristian Florian, Doris Moldovan, primarii din Feldru-Grigore Tiolan, Runcu Salvei-Anchidim Pavelea, Dumitrita- Ioan Vasile Moga, Sieu Magherus-Sorin Mititean, Matei- Vasile Encian si Nuseni- Ioan Muresan, precum si fostul primar al Nasaudului, Dumitru Muresan, consilierii judeteni Gabriela Montoiu, Monica Sasarman, Emil Neia Lacatus si Florin Rogozan.
"Suntem peste 15.000 prezenti la mitingul impotriva guvernarii USL" posta pe facebook Doris Moldovan.

.

http://www.rasunetul.ro/primari-consilieri-judeteni-si-ioan-oltean-au-strigat-la-bucuresti-impreuna-cu-pdl-ministrii-usl

0 comentarii2422 vizualizări09 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0