Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Alegeri la TNL Sangeorz-Bai.

Organizatia oraseneasca a tinerilor liberali din Sangeorz-Bai si-a ales sambata 8 februarie 2014 ora 16 un nou birou de conducere si un nou presedinte.  Peste 50 de tineri au fost prezenti la alegerea biroului TNL Sangeorz Bai

Ionut Jarda (23 ani), student in anul al treilea la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, singurul candidat inscris pentru functia de presedinte  a primit, cu unanimitate de voturi, girul colegilor sai pentru a conduce organizatia in urmatorii patru ani. In aceeasi sedinta a fost ales si biroul local format din trei vicepresedinti: Farcas Mihai cu  40 de voturi, Haruta Traian cu  38 de voturi si Tahas Maxim cu 37 de voturi; si membrii : Susca Ionut ,Pop Alexandru , Jarda Andreea , Miron Danut ,Sfrangeu Alexandru, Viorel Varvari, Mutu Ioan, Jarda Ioana ,Muresan Cosmin, Lenhard manuel, Jarda Alexandru, Patrascan Vasile, Joja Maria.

Caracterizat drept "un tanar care aduna oameni de calitate in jurul sau", Ionut Jarda a declarat :"locul tinerilor cu potential, al tinerilor de calitate, al celor care actioneaza este aici, in Partidul National Liberal". "Votul colegilor mei si sustinerea organizatiei de seniori ma onoreaza, dar, in acelasi timp, imi transfera si o mare responsabilitate. In 2014 ne asteapta doua examene importante - alegerile europarlamentare si cele prezidentiale, iar noi, tinerii liberali, trebuie sa facem tot posibilul pentru a promova propriii candidati. Sunt convins ca anul acesta va fi unul al victoriei pentru liberali. Doamne-ajuta!", .

La evenimentul de la Sangeorz-Bai au participat si reprezentantii Biroului Politic Judetean ai PNL Bistrita-Nasaud - deputatul Stelian Dolha (presedintele PNL BN), senatorul Ioan Denes, Florin Moldovan (presedintele TNL BN), Diana Morar (presedinta OFL BN), Daniel Leontin Narosi - viceprimarul orasului Sangeorz-Bai, comisarul sef al Garzii de Mediu - Maxim Pop, consilierii judeteni Mirela Carcu si Samuel Coman, consilierii locali Radu Carcu si Florin Hodoroga, toti acestia sustinand discursuri mobilizatoare. In plus, aspirantii la un loc in cursa alegerilor europarlamentare, Adrian Solcan si Florin Putura si-au prezentat programele lor  in  proiectul national "10 pentru Europa" - singurul proiect de acest gen, un proiect care incurajeaza meritocratia si care are ca menire promovarea a zece tineri pe listele PNL la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Biroul Judetean de Tineret al PNL ureaza noii echipe de la Sangeorz Bai un "Bun venit in frumoasa familie liberala!", multa putere de munca si succes in toate.

 

 

Departamentul Comunicare al TNL

Rus Silviu

0 comentarii3129 vizualizări09 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0