Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Sa Biru(im) !

Gunvernarea usl-isto socialista aduce inca o masura pentru ingenunchiereai intreprinzatorilor privati. In condiiile in care falimentele si reorganizarile judiciare sunt la ordinea zilei, raman tot mai putini cei care supravietuiesc in economia reala. Tocmai pe o parte dintre acestia ii vizeza Legea 185/ 2013, care incepand cu data de 25.03.2014 in Bistrita ii va sanctiona pe cei care nu se conformeaza.

Spre exemplificare, analizam localurile publice. Acestea, pentru micul sticker transparent lipit pe geam, vor trebui sa plateasca inca o taxa de publicitate! Clientii vor trebui sa intre in local si sa intrebe daca beneficiaza de internet wi-fi. Vor bate din poarta-n poarta ca sa afle, acolo unde patronii care refuza sa plateasca taxa, nu vor afisa stick-erele pe geamuri.

Situatia urmatoare  va fi si cea mai intalnita. Din dorinta de a facilita alegerea clientilor, patronii vor lasa "publicitatea" (Legea 185/ 2013, art. 3, lit. O) la vedere. "Voi pune parola pentru internetul wi-fi si am sa taxez clientii cu 1 leu la randul meu, daca vor sa beneficieze. Le voi spune clientilor ca este taxa usl-ista. Am cosultat un avocat care mi-a spus ca sunt temeiuri legale pentru a refuza aceasta taxa.", spune TB patronul unui local din centrul Bistritei.

In cele din urma, tot noi, cetatenii,  platim. Sa-i uram "Bun venit!" noului bir si sa ne imprietenim cu el cat mai repede, ca sa nu se simta stingher printre celelalte zeci care ne fac viata grea... sau luptam impotriva guvernarii useliste?

 

Razvan CITU, vicepresedinte DC- Forta Civica BN.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2814 vizualizări10 februarie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0