Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Romania, victima "ambramburistilor" USL.

"Nu trebuie sa facem tot ceea ce ne cere Uniunea Europeana" s-ar putea traduce pozitia unui "distins" parlamentar al Romaniei, pe un post national de TV, candidat pe loc eligibil pentru un post de europarlamentar sustinut de PSD. Apare fireasca intrebare " De ce?", atat timp cat forurile de conducere europene ne atrag atentia cu privire la derapajele de la functionarea unui stat de drept, doresc o justitie independenta, transparenta in achizitiile publice, respectarea drepturilor cetatenilor, masuri clare pentru relansarea economica a Romaniei si sustinerea mediului de afaceri, acordarea fondurilor europene in conformitate de necesitatea efectiva a comunitatilor si nevoile fermierilor.

Raspunsul nu poate fi decat unul singur: e prea mult pentru actuala guvernare care a transformat anormalitatea in normalitate. E prea mult pentru aceasta putere USL care modifica legile peste noapte pentru a proteja coruptia, care prefera taxele si impozitele in locul stimularii fortei  de munca, o putere ce inca nu  si-a gasit oamenii capabili sa inteleaga necazurile romanilor si sa ofere solutii viabile. E prea mult pentru aceasta putere mult prea preocupata de a vinde gogosi pas cu pas, pe fiecare strada sau in fiecare sat,  si de a arunca, in stilul caracteristic, vina pe trecut.
Mai nou, s-a putut constata ca voci ale puterii spun ca romanii sunt vinovati de moartea celor din Apuseni, ca romanii sunt vinovati de moartea bolnavilor in spitale sau de lipsa medicamentelor, ca romanii sunt vinovati de "performanta" dezastruoasa in educatie si de lipsa de perspective a absolventilor, ca romanii sunt vinovati de faptul ca nici pana in acest moment nu avem un acord semnat pentru accesarea fondurilor europene. Romanii sunt vinovati pentru toata "abrambureala" din tara .
Ne intrebam cum un astfel de om poate reprezenta Romania in Parlamentul European? …
.
 
                      Departamentul Politici Publice al PDL Bistrita- Nasaud
                              prim- vicepresedinte Monica Sasarman
 .
Foto - arhiva Bistritanews.ro
0 comentarii2422 vizualizări10 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0