Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Alegeri interne in cadrul UDMR BN pentru functia de presedinte.

S-a stabilit data cand se va alege un nou presedinte in fruntea Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania organizatia judeteana Bistrita-Nasaud. Décsei Atilla-Lehel, actualul presedinte UDMR BN, de profesie inginer chimist a fost ales liderul UDMR BN pe data de 10 aprilie 2010, pentru un mandat de 4 ani, conform statutului organizatiei.

La sedinta din 8 februarie anul curent a forului de decizie UDMR BN, Consiliului Reprezentantilor Teritoriali, a fost desemnata data alegerii unui nou presedinte UDMR BN, respectiv 12 aprilie 2014, si au fost mentionate pasii si criteriile ce trebuie indeplinite pentru noul presedinte. La intrunirea CRT UDMR BN a fost prezent secretarul general UDMR, Kovács Péter.

Organizatiile locale pot depune in scris propunerea lor pentru noul presedinte la Comisia de Supraveghere, in termen de 8 zile de la data instiintarii alegerilor interne, respectiv pana la data de 21 februarie anul curent ora 13:00, dupa care comisia instiinteaza in scris in decurs de trei zile organizatia respectiva despre acceptarea candidaturii, iar candidatul trebuie sa depuna in scris acordul sau, cu cel putin o zi inainte de alegeri.

Campania se desfasoara intre 11 martie - 10 aprilie. Ziua alegerilor este 12 aprilie anul curent.

 

Biroul de presa UDMR BN.

 

0 comentarii2877 vizualizări11 februarie 2014




rss 2.0
rss 2.0