Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Adrian Solcan a obtinut locul 2 la nivel national in prima etapa a concursului 10 pentru Europa.

Proiectul 10 pentru Europa, un proiect national initiat de Cluburile Studentesti Liberale (CSL) alaturi de Tineretul National Liberal (TNL) prin care 10 tineri vor intra pe listele pentru alegerile europarlamentare, a trecut de prima etapa si anume votul online.

Candidatul sustinut de CSL Bistrita este Adrian Solcan care a primit un numar de aproximativ 1900 de voturi astfel clasandu-se pe locul 2 din 52 de candidati inscrisi si intrand in etapa 2 de concurs. In aceasta noua etapa vor fi organizate evenimente la nivel local in functie de tematica aleasa si anume "Sistemul de educatie din Romania"

               De asemenea Adrian Solcan a devenit membru al echipei "Liberali pentru Europa". Membrii acestei echipe vor face parte din staff-ul candidatilor la alegerile europarlamentare si, ulterior, dintr-un grup de lucru, alaturi de europarlamentarii liberali alesi. Ei vor putea propune proiecte si initiative pe teme de interes european, care sa fie sustinute de catre europarlamentarii liberali in Parlamentul European. In acelasi timp, membrii grupului de lucru vor fi cei care vor comunica tinerilor din Romania informatii despre politicile de tineret de la nivel european. Ei vor fi cei care vor asigura comunicarea intre tinerii din Romania si europarlamentarii PNL. 

               Legat de sistemul de educatie Adrian Solcan a spus urmatoarele:

               "Educatia si doar educatia va face din Romania un stat puternic pe termen lung. Trebuie sa privim dincolo de disputele politice, dincolo de problemele si crizele constante si sa investim in educatia tinerilor in special si a persoanelor de toate varstele pentru ca procesul de invatare nu trebuie sa se incheie o data cu liceul/facultatea.".

               De asemenea, un numar de aproximativ 300 de voturi a obtinut si candidatul Florin Putura, astfel intrand in cei 40 de semifinalisti ai concursului.

               Suportul larg primit in acest concurs ne bucura deosebit de tare si invitam toti tineri din judetul Bistrita-Nasaud sa ni se alature si sa participe la evenimentele locale intrucat schimbarea reala si pozitiva va avea loc doar atunci cand fiecare dintre noi va intelege ca un stat puternic se construieste prin contributia celor care il alcatuiesc.

 

Biroul de Comunicare CSL T-Comunica.

.

Foto - arhiva .

0 comentarii2814 vizualizări19 februarie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0