Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 15 Iulie 2024 - 14587
Nu mai exista niciun dubiu: Ponta se uita catre Est si tradeaza Romania.

Guvernul USL-Ponta  a semnat un memorandum cu o firma chineza de IT in care promite sprijin pentru implicarea acesteia in dezvoltarea unor sisteme de informatie, critice pentru securitatea nationala si parteneriatul Romaniei cu tarile democratice din NATO si UE. Conform Hotnews.ro, SUA, cel mai important prieten si partener al Romaniei, au blocat participarea companiei chineze la o licitatie publica din motive de securitate nationala. Acelasi lucru l-au facut Marea Britanie, Canada si Australia. (Detalii, aici…)

Am spus de mai multe ori ca Ponta schimba directia Vest si tradeaza Romania. Cand profesorii romani din regiunea Transnistreana erau retinuti si interogati de KGB-ul transnistrean, Ponta era la Soci cu Putin si se poza cu lideri nord-coreeni si ucrainieni. Cand prietenii americani ne vizitau tara pentru a ne ajuta in apararea statului de drept si a justitiei independente, Ponta fugea ca un las din tara. Cand partenerii nostri din UE vorbeau de incredere si lipsa vointei politice de a combate coruptia, Ponta se ducea in Parlament sa salveze de la arestare un deputat PSD acuzat de coruptie.

USL se dovedeste o calamitate pentru Romania. Pune in pericol viitorul Romaniei, securitatea ei, bunastarea si libertatea fiecarui roman. Si asta pentru ca mafia din si din jurul USL este alergica la valori, lege, dreptate. Cu fiecare actiune impotriva legii, cu fiecare intelegere pe sub masa cu tari din afara spatiului democratic, Ponta mai fura putin din libertatea fiecarui roman, din demnitatea lui si din buzunarul lui. Democratia nu e un bun dat, ea trebuie aparata. Acum trebuie sa o aparam de Ponta si de USL.

Declaratia poate fi citita si pe blog-ul Monicai Macovei, la adresa http://www.monica-macovei.ro/blog/2014/02/19/nu-mai-exista-niciun-dubiu-ponta-se-uita-catre-est-%C8%99i-tradeaza-romania/

 

 

Mihai Politeanu - Assistant to MEP Monica Macovei

Calea Victoriei 120, Bucuresti - Sector 1, Romania

Mobil: (+4) 0770421482 , www.monica-macovei.ro

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

1 comentariu2814 vizualizări19 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0