Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Mai usor cu pianul pe scari.....domnule Ioan Oltean.

Un om elegant, asa cum se pretinde tot timpul presedintele Ioan Oltean, ar trebui sa aiba proprietatea termenilor. Oricata frustrare ar aduna domnia sa, din cauza pierderii puterii, acest lucru nu ii da dreptul sa foloseasca termenii pe care cu generozitate maladiva i-a folosit in conferinta de presa de astazi.

Stiam de mult apetenta domniei sale pentru cuvinte tari, pentru a iesi in evidenta, insa prin comparatia actualilor guvernanti cu niste drogati a intrecut orice masura. De la celebrul broscoi pe care l-a tot plimbat prin gatlej, trecand prin a-i face pe edilii bistriteni handicapati, domnul Ioan Oltean face dovada unei involutii, a unei frustrari pe care nu o mai poate controla. Pare-se ca, la apusul carierei, domnul Ioan Oltean vede doar bolnavi in jurul domniei sale, broscoi si drogati. Pana la urma, e o chestiune de bucatarie interna, nu avem de unde sa stim ce se intampla in partidul domniei sale de ii provoaca asemenea reactii in exterior. Nu ii cerem sa se cenzureze, pentru ca isi face doar deservicii, dar macar sa mediteze asupra grosolaniei limbajului.

Din pacate,  nu il putem ajuta cu nimic, putem doar sa deplangem derapajele de limbaj pe care le repeta din ce in ce mai des. In masura in care crede ca are o problema, exista specialisti pentru controlul furiei.

 

Daniel Suciu

Deputat PSD.   

 

0 comentarii2548 vizualizări21 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0