Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Cupa TSD la fotbal - Valea Somesului.

Cupa TSD la fotbal - Valea Somesului, organizata azi la Feldru, a fost castigata de tinerii social-democrati din Rodna. Acestia au fost premiati cu medalii, diplome si tricouri de Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan si de Presedintele TSD, Bogdan Ivan.

            In cadrul celei de-a doua editii a Cupei TSD la fotbal pe Valea Somesului, Echipa TSD Rodna a castigat marele premiu. Aceasta a fost urmata pe podium de tinerii social-democrati din Rebrisoara (locul 2), respectiv echipa TSD Lesu (locul 3).

            La competitie au mai participat echipe din organizatiile Maieru, Sant, Sangeorz-Bai, Feldru si Parva. Prezenti la eveniment au fost Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, Senatorul Ioan Denes, Deputatul Daniel Suciu, Presedintele TSD, Bogdan Ivan, Presedintele PSD Feldru, Stefan Singeorzan, Primarul Comunei Lesu, Ioan Pop, Viceprimarul Comunei Lesu, Sorin Avram, Consilierul Judetean Nicolae Lupsan, Presedintele PSD Rodna, Tinu Grapini si Presedintele PSD Rebrisoara, Cosmin Bodiu.

 

Biroul de presa

TSD Bistrita-Nasaud

0 comentarii2828 vizualizări22 martie 2014




rss 2.0
rss 2.0