Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 28 Martie 2024 - 14587
TNL LANSEAZA "BAROMETRUL DE OPINIE PUBLICA PENTRU TINERET - 2014".

Tineretul National Liberal lanseaza proiectul national "Barometrul de Opinie Publica pentru Tineret - 2014". Obiectivul acestui proiect il constituie identificarea problemelor cu care se confrunta tinerii din Romania, precum si identificarea nevoilor si prioritatilor acestora.

In anul 2012, fosta Autoritate Nationala pentru Sport si Tineret a realizat, impreuna cu INSR, un studiu statistic de reprezentare nationala privind tinerii din Romania. Din pacate, anul trecut, acest studiu nu s-a mai realizat. S-a preferat in schimb raportarea la diferite cercetari ale unor organisme internationale.

Tineretul National Liberal considera acest studiu statistic ca fiind foarte important in alcatuirea politicilor de tineret la nivel national.

Inca mai sunt multe lucruri de pus la punct in cadrul politicilor de tineret din Romania, insa fara un punct de plecare obiectiv si intemeiat pe o baza profesionista este foarte greu de realizat acest lucru. Doresc sa precizez faptul ca pana in toamna anului 2012, data la care s-a realizat ultimul Baromentru de Opinie Publica pentru Tineret, acest proiect a fost ignorat de catre multe guvernari. Singurul guvern care a realizat un
asemenea studiu, a avut de asemenea o puternica componenta liberala, in anul 2008.

Tinand cont de toate aceste detalii, consider ca realizarea Barometrului de Opinie Publica pentru Tineret este esentiala, atat pentru tinerii din Romania, cat si pentru Tineretul National Liberal. De aceea TNL isi asuma misiunea de a prezenta opiniei publice starea obiectiva a tinerilor din tara, a declarat Victor Ionescu, Vicepresedinte TNL si fost Subsecretar de stat al MTS.

"Barometrul de Opinie Publica pentru Tineret" va fi un proiect national al TNL. Acest studiu statistic se va desfasura in fiecare an, iar detaliile tehnice vor fi coordonate de catre Comisia de Tineret si Sport a TNL.

http://www.tnl.ro/comunicate/tineretul-national-liberal-lanseaza-barometrul-de-opinie-publica-pentru-tineret-2014

0 comentarii2870 vizualizări10 aprilie 2014




rss 2.0
rss 2.0