Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Comunicate politice. PSD, PDL.

In primele zile de campanie echipa coordonata de vicepresedintele PSD Bistrita-Nasaud, Daniel Suciu si secretarul executiv al aceleiasi structuri politice, Romeo Florian a parcurs comunele Silivasu de Campie, Micesti, Urmenis, Sanmihaiu de Campie, Budesti, Dumitrita, Chiochis, Sieu, Monor, Mariselu si Milas. Seniorii, insotiti de tineri s-au intalnit cu alegatorii din aceste localitati pentru a le vorbi despre importanta alegerilor europarlamentare, care vor avea loc la data de 25 mai, precum si pentru a le prezenta candidatii Aliantei electorale PSD + UNPR + PC.

               Totodata, echipa de campanie coordonata de prim-vicepresedintele PSD Bistrita-Nasaud, Nicolae Moldovan si senatorul PSD, Ioan Denes au parcurs comunele Cosbuc, Caianu Mic, Ilva Mica, Tarlisua, Chiuza, Romuli, Spermezeu, Ilva Mare, Rebra, Parva si Reteag. Tinerii si seniorii au stat de vorba cu cetatenii acestor comune si le-au expus motivele pentru care candidatii Aliantei electorale PSD + UNPR + PC ar merita votul lor.

 

.

 

PSD reinstaureaza ciuma rosie in Romania

Cateva evenimente organizate de PSD, sub patronajul prim-ministrului Ponta, au aratat tarii intregi cum se pregatesc socialistii sa reinstaureze ciuma rosie in Romania.

1. Primarul PSD din Targu Jiu tipa la un judecator, presedinte al Biroului Electoral Judetean, si il ameninta - "stam noi de vorba" - pentru ca prim-ministrul sta la coada pentru inregistrarea candidaturii unui membru PSD.

2. Seful organizatiei PSD Valcea ii pregateste pe militantii de partid, in sedinte identice cu plenarele PCR, cum sa foloseasca telefoanele mobile in sectiile de votare si cum sa afle cu cateva zile inainte de alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai cate voturi va avea PSD.

3. Ponta vrea sa para ingrijorat de inundatii si spune ca ar fi bine sa se suspende campania eletorala, dar da o fuga pana in Gorj sa asiste la inscrierea candidaturii unui membru PSD.

Acestea sunt caracteristici ale partidului unic, care vrea sa stapaneasca tot - institutii, justitie, o tara - si pentru asta PSD se pregateste sa fure alegerile.

Reamintesc ca seful campaniei electorale a PSD este inculpatul Liviu Dragnea, trimis in judecata exact pentru frauda electorala. Ponta si PSD pun o persoana judecata pentru frauda electorala sa conduca o campanie electorala, aratand clar ca se pregatesc sa fure alegerile.

Ciuma rosie a PSD este un pericol real pentru romani.

Declaratia poate fi citita si pe internet, la adresa: http://www.monica-macovei.ro/blog/2014/05/06/psd-reinstaureaza-ciuma-ro%C8%99ie-in-romania/

 

 

1 comentariu2982 vizualizări07 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0