Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Comunicate politice.

Gabriela Montoiu: Finantarile atrase de Guvernul PDL au inceput sa aduca Europa in fiecare casa din Romania!  Reprezentantii Romaniei in Parlamentul European trebuie sa renunte la inversunari ideologice de partid, intrucat acolo, in cel mai inal for legislativ al UE, conteaza un singur interes: cel national!

In calitate de candidat la alegerile europarlamentare din 25 mai, din partea PDL, consider ca interesul suprem comun al tuturor celor care vor ajunge sa reprezinte Romania la Bruxelles este cel european, ce trebuie reasezat pe tiparul interesului personal al tarii noastre, interes pentru care noi, PDL, am muncit, aducand Europa in Romania. Vorbesc aici de Guvernul Boc, vorbesc de ministri PDL, care de fapt, au reusit sa includa Romania in spatiul european si, totodata, sa aduca spatiul european in Romania, prin proiecte, finantari, care a avut voci puternice si credibile pentru a sustine interesul national in Parlamentul European. Mentionez, de asemenea, efortul sustinut al fostului ministru al integrarii europene care, alaturi de o echipa de profesionisti, a reusit performanta de a armoniza legislatia nationala la cea europeana, sa implementeze valorile europene in spatiul intern.

Nu ma sfiesc sa spun ca noi, reprezentatii PDL, noi, cei de centru dreapta, am reusit sa cream acea legatura cu Europa, pe care dorim sa o mentinem  si sa ii dam forta in urmatorii ani.

Ce fac reprezentantii nostri care pleaca la Bruxelles? Din pacate, oamenii stiu doar lucruri de suprafata, care nu au suport in realitate! Se vehiculeaza doar faptul ca reprezentantii nostri la Bruxelles, castiga salarii excesiv de mari, au la dispozitie sume exorbitante, ca circula tot timpul cu avionul, se plimba dintr-un loc in altul. Nimeni nu stie sau nu vrea sa stie ca reprezentantii nostri la Bruxelles muncesc acolo! Isi asuma si finalizeaza proiectele conform promisiunilor si angajamentelor electorale, isi asuma problemele nationale si cauta solutii viabile pentru rezolvarea lor astfel incat sa nu fie in contradictie cu interesul comunitar. Toate proiectele Romaniei au nevoie de sustinere la nivel european prin asigurarea unui cadru legislativ favorabil dezvoltarii si finalizarii lor cu succes, iar aici se vede rolul tuturor celor care isi asuma calitatea de europarlamentar.

Pentru a sustine cauza Romaniei in Uniunea Europeana, pentru a ne dezvolta ca natiune in context european, e nevoie mai mult decat oricand ca acolo, in Parlamentul European, sa fie trimisi, prin vot, oameni care nu uita pentru ce merg acolo!

Dragi romani, prezenta dumneavoastra si implicit votul dumneavoastra la alegerile europarlamentare sunt de o importanta capitala, intrucat, paradoxal si contrar interesului scazut fata de votul din 25 mai, dumneavoastra aveti puterea de a trimite acolo oameni competenti care vor face regulile pentru un intreg continent, oameni in care credeti si va incredeti, oameni care vor lupta pentru interesele si rezolvarea problemelor pe care le intampinati, cei care vor lucra si vor lupta pentru a crea un cadru legislativ prietenos pentru Romania in Uniunea Europeana, fara a leza interesul celorlalte state membre.

Gabriela Montoiu, Candidat PDL la alegerile europarlamentare.

.


Raluca Turcan, vicepresedinte PDL si ministru al Educatiei in Guvernul Alternativa il acuza pe Victor Ponta ca s-a folosit de bani publici pentru a-si face campanie electorala pentru alegerile prezidentiale.
Aceasta se arata revoltata de faptul ca numele premierului a fost mentionat de mai multe ori de comentatorul TVR pe parcursul difuzarii concursului muzical Eurovision si considera ca retraim epoca Nastase.

"Victor Ponta s-a lansat intr-o campanie electorala pentru prezidentiale extrem de agresiva. Disperarea a inceput sa-si spuna
cuvantul. Se foloseste de orice prilej pentru a se promova si nu mai cunoaste niciun fel de limite. Este peste tot, mai putin la Guvern. Mai intai s-a folosit de pretextul alegerilor europarlamentare pentru a impanzi intreaga tara cu chipul sau - de la panouri publicitare pana la cosuri de gunoi  si garduri- si a tine discursuri demagocice in care cere suportul romanilor in alegerile din toamna. Ieri seara, insa a dovedit ca tupeul sau este nemarginit. In timpul difuzarii concursului Eurovision, numele sau a fost mentionat de mai multe ori, ca si cum el ar fi fost sponsorul evenimentului. Practic s-a folosit de bani publici, de banii proveniti din cele 36 de taxe si impozite impuse romanilor, pentru a-si face reclama la postul public de televiziune. Ieri seara am
fost cu totii martorii unei reintoarceri in timp. Retraim epoca Nastase, care folosea TVR-ul si orice eveniment public ca instrumente de campanie electorala. Ii cer lui Victor Ponta, in numele PDL, sa dea explicatii cu privire la folosirea banilor publici in scopuri electorale personale si solicit CNA-ului sa ia atitudine in acest sens", a  declarat Raluca Turcan, deputat si presedinte PDL Sibiu.

Anca Andrei
PR & Communication Manager
Guvernul Alternativa al PDL
Tel: 0722.543.901

0 comentarii2849 vizualizări12 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0