Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 18 Mai 2021 - 14587
Comunicate politice.

USL -ingropat definitiv si in Bistrita-Nasaud. PNL Bistrita-Nasaud saluta justetea deciziei numarul 1 a Biroului Electoral Judetean, care interzice Partidului Social Democrat si aliatilor sai sa foloseasca materiale electorale sub sigla USL si dispune inlaturarea tuturor celor existente pe teritoriul judetului.

Decizia BEJ arata fara echivoc ca masina propagandistica a Aliantei "PSD si ceilalti" a incercat, prin folosirea acronimului USL, fara acordul PNL, inducerea in eroare, fara jena, a alegatorilor.

Organizatia Bistrita-Nasaud a Partidului National Liberal invita PSD sa curete neintarziat judetul de aceste afise ilegale si sa renunte, macar in a doua parte a campaniei electorale, la incercarile penibile de a-si falsifica identitatea. Recomandam totodata Partidului Social Democrat sa-si asume acronimele noii sale aliante electorale sau sa-si foloseasca, fara retinere, sigla proprie pe materialele de campanie.

Asteptam, de asemenea ca, in cazul in care PSD si aliatii sai, nu dau curs acestor decizii, autoritatile de ordine publica  sa ia masurile care se impun.

 

Presedinte PNL Bistrita-Nasaud,- Stelian Dolha.

 

.


Europarlamentarul Norica Nicolai in campanie la Beclean si Teaca.

 Agenda incarcata luni, 12 mai in Bistrita-Nasaud pentru europarlamentarul PNL, Norica Nicolai. Dupa ce a participat la doua emisiuni, una de radio si o alta de televiziune, Norica Nicolai s-a intalnit in orasul Beclean cu angajatii si conducerea unei fabrici din localitate.

 Tema discutiilor s-a concentrat pe subiecte legate de migratie, stabilitatea locurilor de munca, inclusiv pentru cei care lucreaza in spatiul european in afara granitelor tarii. "Ma intereseaza foarte mult care sunt garantiile pentru cei care acced la un loc de munca in afara teritoriului national. Avem o legislatie, dar implementarea ei in toata Uniunea Europeana, din cauza unor interese, in special, politice ale unor state membre, este absolut deficitara si avem in continuare chestiuni care tin de discriminare", a explicat Norica Nicolai.

Europarlamentarul le-a recomandat celor cu care s-a intalnit sa se orienteze si sa-si orienteze copiii spre accesarea fondurilor pentru tinerii fermieri din noul exercitiu financiar al UE: " e vorba de pana la 70 de mii de euro, nu va fi necesara cofinantarea si se vor accesa mult mai simplu decat pana acum. Merita sa incercati " i-a indemnat pe cei prezenti la intalnire europarlamentarul PNL.

De la Beclean europarlamentarul liberal a ajuns la Teaca la o intalnire cu simpatizantii si militantii PNL din localitate. La cele doua intalniri electorale din Beclean si Teaca au participat presedintele PNL Bistrita-Nasaud, deputatul Stelian Dolha, consilierul judetean Samuel Coman, vicepresedintele judetean Liviu Tarmure, membrii in Biroul Permanent Judetean Vasile Muresan, Gheorghe Scuturici si Jenor Beudean, presedintele TNL, Florin Moldovan.

Saptamana viitoare deputatul european  Norica Nicolai va reveni in Bistrita-Nasaud, judet cu care a incheiat, la nivelul filialei PNL, un parteneriat de colaborare.

Biroul de presa al PNL Bistrita-Nasaud.

.

 

Gabriela Montoiu: Initiativa privata inseamna salvarea economiei! Initiativa privata inseamna salvarea economiei!

Astazi am avut onoarea sa intalnesc oameni harnici, curajosi, ambitiosi, flexibili, care prospera in industrii dinamice.  Ne-am intalnit cu angajatii de la Agro Ardeal, Geoplast si RCB Electro. Am vorbit cu oamenii din sectorul privat despre importanta legilor care se voteaza la Bruxelles si despre importanta votului din data de 25 mai.
Alaturi de mine s-au aflat deputatul PDL, Ioan Oltean, senatorul Cristian Florian, vicepresedintele PDL Doris Gabriela Moldovan, consilierii judeteni PDL Florin Urite, Sighiartau Robert, Emil Neia Lacatus, consilerul municipal Sarmasan Mihai Lucian si membri ai staffului de campanie.
Initiativa privata cinstita si ambitioasa trebuie incurajata si stimulata.
Initiativa privata inseamna salvarea economiei!

Gabriela Montoiu,  Candidat PDL la alegerile europarlamentare 

 Imagini la linkul de mai jos: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.305245902966775.1073741854.259...

 


0 comentarii2170 vizualizări13 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0